Nespresso blir café på designstudion Temporärt

Nespresso X Temporärt

I november blir Nespresso café när man slår upp portarna för en Pop Up på designstudion Temporärt – där gästerna bjuds på en nordisk smakresa för alla sinnen.

Mellan den 5-9 november bjuds allmänheten på gratis kvalitetskaffe i en inspirerande miljö när Nespresso öppnar dörrarna till sitt första svenska pop-up café, vilket sker i samband med lanseringen av en ny Vertuo kaffemaskin.

Tillsammans med designstudion Temporärt har Nespresso utformat ett cafékoncept där det nordiska står i centrum. Även smakmässigt ligger fokus på det nordiska, när den nya limiterade kaffekollektionen Nordic Indulgence med smaker som hjortron, kanelbulle och prinsesstårta tar plats i kaffekoppen.

– Nespressos Pop Up-café ger besökarna en möjlighet att få uppleva Nespressos varumärke med alla sinnen. Med Temporärt som partner har vi skapat en miljö som vi hoppas ger besökarna en unik upplevelse där tidlöshet, hållbarhet, kvalitet och nordiska smaker står i centrum, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager på Nespresso.

Temporärt har en historia av att förse platser med utvalda vintagemöbler och koncept, och jobbar alltid med att utifrån varje plats och syfte skapa något unikt för de personer som ska vistas i rummet.

– I den miljö vi kurerat för Nespresso har vi siktat på att skapa en kreativ miljö som känns autentisk och inspirerande. Vi har velat skapa en plats som känns som ett konstnärligt hem där man i lugn och ro kan vistas och avnjuta kaffe så som man hade kunnat göra hemma. Fokus i inredningen ligger på att lyfta det fina i vintage ur ett hållbarhetsperspektiv, men också att kunna handplocka unika ting som känns precis rätt i kombination med varandra, säger Cristian Lind, grundare av Temporärt.

Nespressos Pop Up-café ligger i Temporärt Studio, Kronobergsgatan 9 i Stockholm, och håller öppet 5-9 november kl 10-16. Under veckan uppmanas den som vill att komma förbi och njuta av en gratis fikastund.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *