Nu kommer den smarta premiumklockan TicWatch Pro

smartwatches new releases

Efter den succéartade lanseringen av TicWatch där TicWatch E sålde ut på bara några dagar lanserar nu Mobvoi sin premiummodell TicWatch Pro i Norden.

TicWatch Pro har två displayer, en LCD- och en OLED-display som sitter på varandra. LCD-displayen har låg energikonsumtion, bra synlighet i solljus och är transparent när den inte används. Det gör att den underliggande OLED-displayens egenskaper kan utnyttjas till fullo vid användning.

TicWatch Pro är resultatet av vår obevekliga strävan att skapa en smart klocka i Premium-segmentet där batteritiden inte skall vara det hinder som smarta klockor alltid har brottats med. Vår lösning har varit att innovera skärmen för att drastiskt minska energikonsumtionen. TicWatch Pro är vårt flaggskepp i vår strävan att kunna erbjuda smarta produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris för alla, förklarar Zhifei Li, CEO och medgrundare av Mobvoi

Förutom en innovativ skärm och en fantastisk batteritid erbjuder TicWatch Pro egenskaper som:

Google Play™ – ger tillgång till tusentals appar som kan laddas ner direkt i klockan

Google Assistant™– Google´s assistent som kommunicerar genom röstkommandon

Premium byggkvalitet– Klockinfattningens fram- och baksida är i rostfritt stål och höljet är stöpt i en mycket tålig blandning av polyamidnylon och glasfiber. Det utbytbara armbandet är gjort i Italienskt läder med silikon på insidan.

NFC-betalning– Med stöd för Google Pay™ *

IP68 vatten- och dammtålig– Klockan klarar att vara under vatten ner till 1.5 meter i upp till 30 minuter.

Sensorer för träning och hälsa– Pulsmätare, Accelerometer, Gyro, magnetisk sensor, sensor för bakgrundsljus samt latenssensor.

Appar för träning och hälsa– Googles och Mobvoi’s egna appar för hälsa och fitness är förinstallerade + stöd för flertalet av de populäraste tredjepartsappar

Tusentals urtavlor– Ladda enkelt ner nya urtavlor från Google Play™

Musikstreaming– Lyssna på dina spellistor med dina favoritmusik-appar i klockan

Sedan lanseringen av TicWatch i Juni har intresset och försäljningen skjutit i höjden för TicWatch. Många produkter är tillfälligt slutsålda hos våra partneråterförsäljare Verkkokauppa, NetOnNet, Inet och Webhallen. Med TicWatch Pro kan vi också erbjuda en unik premiumprodukt med NFC och en fantastisk batteritid. Tack vare operativsystemet – Wear OS by Google kan både Android™ och iOS-användare uppleva TicWatch Pro, säger Martin Liljegren – RLVNT´s grundare

*Google, Wear OS by Google, Google Play och Android är varumärken av Google Inc. Wear OS by Google fungerar med Android 4.4+ telefoner (ej Go edition) eller iOS 9.3+. Stödet för vissa funktioner varierar beroende på plattform och land.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *