Årets öl adventskalender för 2021

öl adventskalender 2021

Nu har årets öl adventskalender 2021 för hantverksöl lanserats! Det är den nionde utgåvan av adventskalenderna Beery Christmas som nu kommer ut från HOPT. I årets adventskalender finns hela 25 hantverksöl, både från större och mindre bryggerier. Läs allt om öl adventkalendern 2021 nedan!

Alternativa adventskalendrar är en stor trend just nu och bland julkalendrar för män 2021 finns nu ett enormt utbud av olika varianter. Det finns både skönhetskalendrar för män och julkalendrar för mat och dryck. Kaffeadventskalendrar är något som också är riktigt populärt bland män och nu hittar man många alternativ på marknaden.

Öl adventskalender 2021 för hantverksöl

öladventskalender 2021 hantverksöl

För den som gillar öl finns verkligen allt samlat i årets öl adventskalender 2021. Det finns 25 luckor med öl från både större och mindre bryggerier. Det finns också öl som bryggts exklusivt för ölkalendern Beery Christmas. Det betyder alltså att du inte hittar dessa öl någon annanstans i hela världen.

Det finns allt från traditionella veteöl till mer moderna IPA:s och välkända Belgiska trappistöl. I Beery Christmas finns innovativa öl från hela 14 länder runtom i världen. Hit hör länder som Frankrike, Spanien, USA, Estland, Nya Zeeland och såklart Sverige.

Fyll din egen öladventskalender med julöl – här hittar du bästa julöl 2021!

Designen på öladventskalendern 2021

öl julkalender 2021

Designen på öladventskalendern 2021 är också den som vanligt kreativ. På kalendern finns avbildat de personer som står bakom bryggningen av de öl som finns representerade. Varje bryggeri har valt ut en ölsort för att markera något unikt hos just dem, som anvädning av originella eller lokala ingredienser eller en annorlunda bryggningsmetod.

Skild webbsida för adventskalendern

För att göra upplevelsen ännu mer speciell har HOPT även skapat en mini-webbsajt som du når via en QR-kod som du hittar på din ölkalender. På denna webbsida får du följa med till bryggerierna på en virtuell tour. Du får även veta mer om smaknoterna, förklaringar på olika ölstilar samt bryggarnas historier och anekdoter.

HOPT:s öl adventskalender 2021 kommer i begränsad upplaga, så du kan göra smart i att skaffa dig din egen så snabbt som möjligt. Du hittar den på https://www.hopt.se/beery-christmas till ett pris på 79,90€ (ca. 800 kronor)

Skapa din egen öl adventskalender

Om du inte skulle lyckas få tag på öl adventskalendern från HOPT finns också möjlighet att köpa en egen låda för att fylla på min hantverksöl till din ölälskande partner.

ölkalender 2021

Detta är väl ändå det ultimata sättet att visa hur mycket du bryr dig om din partner. Om du vill ha tips om vilka öl som passar till kalender kan vi rekommendera boken 41 julöl du måste dricka innan trettondagen från Örjan Westerlund och Lova Bannister. Det var en bok som kom ut ifjol och som alltså innehåller aktuell information ännu julen 2021.

julöl bok

Vi kan också rekommendera att du har den som e-bok, så att det är enkelt att ha med boken vid shoppingen. Här hittar du ytterligare tips på bra julöl.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.