Den ultimata ölkalendern för år 2020 är här!

årets ölkalender 2020

Nu har HOPT lanserat den åttonde utgåvan av adventskalenderns Beery Christmas. I årets adventskalender finns hela 28 bryggerier representerade, med ett fokus på nya äventyr som ger helt erfarenheter i ölvärlden.

Alternativa julkalendrar har blivit en stor trend under de senaste åren och bland årets julkalendrar för vuxna 2021 finns ett större utbud än någonsin tidigare. Inte minst bland julkalendrar för mat och dryck.

Här hittar du ölkalendern för 2021.

gör din egen ölkalender

Fyll din ölkalender med årets bästa julöl 2020!

En upptäcktsresa bland hantverksöl

Beery Christmas från HOPT är den perfekta julkalendern både för novisen och den erfarna ölentusiasten som vill vidga sina vyer. Här kan du fördjupa dina kunskaper och samtidigt räkna ner dagarna till julafton med nya spännande öl varje dag.

öljulkalender 2020

Ölkalendern bygger på appen Ratebeers topplista över världens främsta bryggerier och på HOPT har de arbetat nära de 28 bryggerierna. De har rest till 14 länder för att garantera en så varierad och rik upplevelse som möjligt gällande ölen.

Varje öl har bryggts med lokala ingredienser och med exceptionella bryggningsmetoder som resulterat i de 24 hantverksöl som nu finns representerade i årets ölkalender.

ölkalendern för 2020

Specialbeställd design

Det är illustratören Vincent Lelièvre som har skapat en fantasivärld som tar dig på en jorden runt-resa med ett enastående bryggeri efter det andra under hela december månad.

För den åttonde upplagan av Beery Christmas har HOPT gett helt fria händer åt Lelièvre att utforma designen. Han har skapat en industriell fantasivärld som tar dig ut på en världsturné i ölens värld.

ölkalender för vuxna 2020

Virtuell ölresa

HOPT har även skapat en miniwebbplats med provsmakningsguide för att göra upplevelsen ännu bättre. Här finns en beskrivning av de olika ölstilarna, samt förslag på matkombinationer till ölen i årets ölkalender.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.