OUTFITTERY: Mannens personliga shoppingtjänst

OUTFITTERY är en gratistjänst för män som vill vara välklädda men helst inte lägger dyrbar tid på att trängas i butiker eller shoppa i oöverskådliga onlinebutiker. Shoppingen sköts istället av personliga stylister som kombinerar plagg utifrån kundens preferenser.

Kunderna klickar sig först igenom en kort enkät med frågor om stil och mått på www.outfittery.se och tilldelas sedan en personlig stylist från OUTFITTERYs team av välrenommerade stilexperter. Önskemål diskuteras under ett kort telefonsamtal och passande klädesplagg skickas sedan hem till kunden för att provas i lugn och ro. Rådgivning, leverans och eventuell retur av oönskade kläder är helt kostnadsfritt och kunden betalar endast för plagg de vill behålla.

I OUTFITTERYs sortiment finns över hundra ledande varumärken som Ralph Lauren, Filippa K, Tiger of Sweden, Whyred, J Lindeberg, Sand och många andra. OUTFITTERYs stylister har handplockats från hela världen och har erfarenhet från såväl ledande designhus som stora modetidningar.

OUTFITTERY säljer även presentkort för de som vill ge bort en personligt stylad outfit till en vän, partner eller familjemedlem.

OUTFITTERY etablerades i Berlin 2012 av Anna Alex och Julia Boesch, två unga entreprenörer med bakgrund inom IT- och modebranschen. OUTFITTERY har över 100 000 återkommande kunder och lanseringen i Sverige skedde på hösten 2014.

Nedan en liten instruktionsvideo hur tjänsten fungerar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *