Pandemin och arbetslöshet: så har det påverkat dejtingformerna

dejting

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Sedan början av pandemin har våra liv ändrats drastiskt. Både individuellt där många känner sig ensamma och även i samhället generellt där många problem har uppstått. Ett exempel på det är arbetslöshet.

Arbetslösheten har sedan längre varit en av Sveriges svåraste dilemman. Efter att pandamin började har antalet arbetslösa ökat, speciellt bland ungdomar. 

Arbetslösheten och pandemin ledde till att ungdomarna blev fasta på ett ställe där deras drömmar är nästan omöjliga att förverkliga, vilket i sin tur väckte känslor av hopplöshet och krossade drömmar. 

Att gå ut och umgås var också omöjligt, med isolation och stress som några av följderna. Vi människor behöver träffa andra som kan vara en del av vår utveckling och göra oss mer erfarna. Men detta fick ungdomarna knappt en chans till på grund av pandemin. 

Det var märkbart att användningen av otradionella dejtingformer har ökat sedan pandemin startade. Statistik har visat att dessa dejtingformer aldrig varit vanligare än idag. 

Allt från att sätta en kompis på en blinddejt till att svajpa höger och vänster på de det oändliga antal av dejtingappar. 

En annan dejtingform som blivit populärare är sugardejting. Trots att den betraktas som ett oacceptabelt fenomen i Sverige, förekommer den som en vanlig dejtingform i världen och framför allt i Europa. Precis som vid andra dejtingsformer, har man vid sugardejting ett förhållande där båda sidor bör respekteras.

En av de sugardejtingsidor som har visat växande popularitet både i Sverige och världen över är Mysugardaddy.se – också känd som M|SD. Detta är Europas ledande sugardejtingsida. 

dejting online

Sedan den grundades år 2015 av Thorsten Engelmann och Philip Cappelletti, har de sett till att medlemmarna har de mest exklusiva upplevelserna. Deras slogan ”Upgrade your lifestyle” är det medlemmarna upplever så snart som de registrerar sig. 

M|SD vill erbjuda medlemmarna en nöjesupplevelse och samtidigt skapa en fördomsfri inställning till samhället. Sugardejting ska handla om ett privatförhallande mellan två vuxna personer som utbyter sina livserfarenheter, får fina upplevelser och håller varandra sällskap. 

En av grundarna Philip Cappelletti säger: “Med M|SD har vi skapat ett internationellt märke som ger möjlighet till en exklusiv och innovativ form av förhållanden. Alla som är intresserade av denna extraordinära livsstil kan förverkliga sina drömmar om lyx och passion här. En del av vårt mål är att erbjuda unika upplevelser.”

Antigen som en sugar daddy eller en sugar babe, kan du känna dig trygg även om du varit i kontakt med andra medlemmar. 

Å ena sidan tillåter M|SD att en sugar daddy hittar sin sugar baby som han kan dela sin tid och sin exklusiva livsstil med. En sugar daddy behöver inte känna sig ensam längre eller sitta och äta sin måltid utan det sällskap som gör maten ännu mer smakrik.  

Å andra sidan behöver inte en sugar baby känna sig hopp- och drömlös. Hon kommer att ha chansen att uppleva världen genom att vara med på resor och resturangbesök eller upptäcka teater och museum. 

Denna förhållandeform kan även vara det ställe man blir av med den isolation och stress som studier eller jobb medför. Här kan man komma undan sina ansvar för en liten stund genom att ta en fika tillsammans.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *