Skicka personliga videohälsningar från kända profiler till farsdag

personliga videohälsningar från kändisar

Funderar du ännu på vilka presenter du skall skaffa till farsdag nästa söndag? Då har vi en unik idé till dig här. Via Memmo kan vem som helst beställa personliga videohälsningar från kända profiler. Här berättar vi mer om tjänsten.

Vi har tidigare samlat tips på bästa farsdagspresenter 2021 och fyndiga gåvor till fars dag. Här kommer ytterligare en både fyndig och garanterat uppskattad presentidé.

Personliga videohälsningar från kändisar

Memmo grundades år 2020 och har på kort tid blivit en enormt populär plattform där du kan klicka hem videomeddelanden från kändisar till olika evenemang. Farsdagar är populära att överraska pappan eller partnern med videohälsningar, men även till bröllop/företagsevenemang eller som julklapp är det populärt.

Om du vet att din pappa har en idol är det definitivt en kul överraskning att beställa en personligt utformad videohälsning. I dagsläget finns över 3000 olika profiler att välja bland, med allt från svenska till internationella kändisar. Bland populära svenska kändisar kan nämnas allt från gamla Premier League-spelar som Glenn Hysén och Anders Limpar till tidigare NHL-ikonen Börje Salming.

Det finns också gott om skådespelare, komiker och musiker i utbudet. Hit hör bland annat Suzanne Reuter, Daniel Norberg och Jessica Andersson. Men det finns faktiskt möjlighet att beställa videohälsningar även från internationella stjärnor som Michael Owen, Emile Heskey och Ivan Lendl.

Det som gör det extra kul är att det också går att skräddarsy meddelandet enligt person och tillfälle. Glenn Hysén kan t.ex. bjuda på ett skämt och Edward Blom på en sång. Med andra ord är detta ett perfekt tillfälle att bjuda på något som du aldrig tidigare gjort i presentväg – en upplevelse mottagaren sent skall glömma!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *