Nya Philips S9000 Prestige ger en bladnära rakning med maximal komfort

julklappar för män rakapparat

Här kommer en intressant nyhet för den som ännu går runt och funderar på julklappar till mannen. Oavsett om man gillar att vara renrakad, ha skäggstubb eller helskägg behöver man bra rakverktyg. Även på detta område har utvecklingen varit snabb och nuförtiden är tekniken bättre än någonsin då det gäller att snabbt få till stånd den look som man eftersträvar med hjälp av en rakapparat.

Philips har nu lanserat den nya Shaver Series 9000 Prestige för den moderna mannen som vill ha en bladnära och personlig rakning utan att kompromissa med komforten. Philips S9000 Prestige är så effektiv och nära att man kan raka bort sin sjudagarsstubb utan problem.

För att raka så nära som möjligt har bladen på Philips S9000 Prestige utformats med bredare skåror och ett öppet spår. Precisionsbladen har extra vassa och hållbara kanter som är förstärkta med nanopartiklar för ett extremt hudnära resultat.

Det flexibla rakhuvudet följer alla konturer i ansiktet och fångar även hår på ställen som vanligtvis är svåra att nå. Med Philips S9000 Prestige kan även sjudagarsstubb rakas av utan problem. Det möjliggörs av BeardAdapt-sensorn, som automatiskt anpassar rakningen efter skäggstrånas tjocklek.

bästa rakapparaten för mannen

För att få en så bekväm rakning som möjligt för ens hudtyp kan man välja mellan tre olika inställningar som justerar hastigheten beroende på vilken stil och känsla som eftersträvas. Det innovativa SkinComfort Rings med anti-friktionsbeläggning, möjliggör en extra jämn rakning och förebygger irriterad hud.

julklappar för mannen rakapparat

Den eleganta och moderna designen ger en extremt stilren rakapparat och den presterar lika bra som den är snygg. Philips designteam har skapat en tidlös och elegant modell för att passa in i estetiken i den moderna mannens ideal. Den starka och innovativa siluetten kompletteras med ett elegant mönster och en högkvalitativ kromfinish.

För att enkelt ladda rakapparaten erbjuder Philips S9000 Prestige en stilren, slimmad och trådlös Qi laddningsplatta för full laddning på bara tre timmar och som ger 60 min körtid. Philips S9000 Prestige kan även lätt göras om till en skägg-stylare, en precisionstrimmer eller en rengöringsborste med SmartClick-fäste, detta genom att klicka på den önskade delen i handtaget. Alla delar, inklusive laddningsplattan, levereras i en högkvalitativ väska som medföljer rakapparaten.

julklapp för män rakapparat

Philips S9000 Prestige finns tillgänglig nu till ett pris på 4 499 kr. Den har fått näst intill full poäng i de flesta tester den varit med i. Besök www.philips.se/prestige för mer information.

julklappar för män 2018

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *