Reklam: Coke TV – Star Wars

Ingen har väl missat att ”Star Wars – The Last Jedi” hade biopremiär förra onsdagen. En av de största filmproduktionerna för året är samtidigt höjdpunkten på året för alla Star Wars-fans och något som väldigt många sett fram emot.

I samband med detta firar också CokeTV premiären av filmen genom att att skicka sina YouTubers Sp4zie and Tejbz till den vanligaste inspelningsplatsen av filmen, nämligen Dubrovnik i Kroatien. Som kuriosa kan nämnas att även många scener i den kultförklarade serien Game of Thrones spelats in i Dubrovnik.

Efter att ha fått välja mellan den goda och onda sidan tävlar dessa YouTubers i en mängd både fysiska och psykiska utmaningar.

Coca-Cola lanserade tidigare i år bolagets stora Youtube-satsning som kallas CokeTV i Sverige. CokeTV beskrivs som Youtube-kanalen som riktar sig främst mot tonåringar som tycker om knäppa saker. Tittarna kan engagera sig under avsnitten genom att önska vad värdarna ska göra för utmaningar i kommande avsnitt och skriva frågor direkt i kommentarsfälten till Q&A avsnitten.

På torsdagar får programvärdarna en bucketlist fylld med olika uppdrag som de genomför i programmet. Uppdragen kan vara allt från resor till tuffare utmaningar som sätter värdarna på prov. På måndagar sänds också ett Q&A-avsnitt där de svarar på frågor som tittarna fått ställa via kommentarsfältet under föregående avsnitt. Om man vill följa med alla avsnitt kan man prenumerera på Youtube-kanalen, dit man kommer genom att klicka uppe i högra hörnet på videon.

CokeTV har tidigare funnits i bland annat Frankrike, Spanien, Tyskland och England, men satsningen i Sverige produceras lokalt.

I videon nedan kan får man alltså följa med till Dubrovnik i Kroatien i ett Star Wars-inspirerat avsnitt där en av programledarna Sp4zie, som egentligen heter Jonas Ring, tillsammans med Tejbz, alltså Tobias Öjerfalk, tävlar i olika utmaningar som sätter deras färdigheter på prov.

Kolla videon nedan för att få reda på vilken sida som vinner i det här avsnittet.

Detta inlägg innehåller reklam från Coca-Cola.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *