Reklam: Elgiganten – Hitta din grej

När man pratar om att ”hitta sin grej” tänker man kanske främst på livsval som har att göra med val av yrke eller liknande. Det man brinner för som får en att glömma både tid och rum. Oftast har detta att göra med fritidsaktiviteter, men om man är riktigt lyckligt lottad kanske man till och med har förmånen att få jobba med ”sin grej” och kombinera det man är duktig på och samtidigt brinner för.

Det man kanske glömmer i sammanhanget är hur tätt förknippade detta är med faktiskt fysiska grejer nuförtiden – i den mån att många teknikprylar faktiskt förenklar vardagen och hjälper oss att snabbare förverkliga många av våra drömmar. Detta gäller inte minst i form av alla möjligheter till kommunikation, men också i hur man praktiskt genomför många jobbskeden både snabbt och kostnadseffektivt.

Att den tekniska utvecklingen går snabbt framåt är ett känt faktum. Att detta hjälper oss i både vardagen samt i förverkligandet av oss själva tänker man dock sällan på. Alla tekniska hjälpmedel har blivit något av en självklarhet för många av oss. Självklart kan det även vara en stress att bli alltför beroende av alla prylar som ständigt lanseras. Att ständigt känna att man behöver förnya för att hänga med i den nyaste tekniken.

Om man kan bortse från detta och fokuserar på vad man har för nytta av olika tekniska hjälpmedel i sitt liv kommer man dock att märka vilken nytta man faktiskt haft av dessa då det gäller förverkligandet av en själv.

Det är också detta som Elgiganten tagit fasta på i sin nya reklamvideo där man uppmuntrar fler att göra sin grej oavsett vad någon annan eventuellt tycker. Man vill lyfta fram situationer och karaktärer som de är, där produkter kommer till bruk på riktigt och möjliggör för människor att göra det man vill.

I filmen möter vi en rad excentriska karaktärer som alla behöver olika apparater för att förverkliga sina behov och intressen. Detta oavsett om man är kattälskare, källarsångare, selfieproffs eller underbyxestrykare.

Det är en hyllning och en uppmaning att hitta sin egen grej och hjälpa en att leva som man själv vill.

Kolla in videon nedan.

Detta inlägg innehåller reklam från Elgiganten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *