Reklam: Eriksberg – En God Historia #5

Ifjol presenterade Eriksberg sitt första avsnitt i kampanjserien En God Historia där man reser landet runt och möter personer som har gått sin egen väg. Resultatet är en serie porträtt av vitt skilda livsöden som alla har en sak gemensamt, de bär alla på en god historia. Historier som berör och visar hur man genom envishet och ett stort hjärta kan övervinna svårigheter.

Bryggeriet Eriksberg grundades 1864 och med drygt 150 år av öltillverkning, skapat för svensk husmanskost, har man en alldeles egen god historia att berätta. Det är alltså med detta i bagaget man för sitt arv vidare och försöker bjuda även på något bortom själva ölen – En God Historia.

I kampanjserien har vi nu nått fram till den femte delen där vi får möta Louise som har en egen unik historia att berätta. Liksom i tidigare livsöden handlar det om att våga gå sin egen väg och utmana både sina egna och omvärldens tvivel. Det gäller att våga stå emot de förutfattade meningar som många har om hur det borde vara och våga vara sig själv.

Det finns lättare vägval i livet för en kvinna än att jobba som bilmekaniker och för Louise var detta endast en liten del av utmaningen. Kolla in hennes gripande historia i videon nedan.


Detta inlägg innehåller reklam från Carlsberg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *