Reklam: Final Fantasy XII – The Zodiac Age

Final Fantasy är en japansk datorrollspelsserie som är utvecklade av speltillverkaren Square Enix. Det första spelet i serien släpptes till Famicom, den japanska TV-spelskonsolen som i västvärlden blev Nintendo Entertainment System. Sedan dess har de allra flesta spelen släppts huvudsakligen till olika spelkonsoler.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age heter den allra nyaste versionen av Final Fantasy som utkommer imorgon den 11 juli. Ursprungligen utkom Final Fantasy XII redan år 2006 och detta spel är alltså en så kallad Remaster av detta spel. Final Fantasy XII fick mycket bra recensioner när spelet år 2006 släpptes till Playstation 2 och därför är det med stor förväntan man i spelvärlden emotser lanseringen av detta spel.

Med högupplöst grafik, ett nytt soundtrack, trophies och mycket mer utlovar spelutvecklaren att detta är den definitiva versionen av Final Fantasy XII. Dessutom har tecknaren Isamu Kamikokuryo, som designar spelets omgivningar, utvecklat nya miljöer där man får uppleva sagovärlden Ivalice och dess vackra omgivningar på ett nytt sätt.

Handlingen utspelar sig alltså i världen Ivalice där landet Dalmasca blir angripet av imperiet Arcadia. Efter att ha blivit erövrat har det lilla kungariket lämnats i ruiner och ovisshet. Ett par år senare börjar den riktiga handlingen, där man får följa med i kampen om frihet där två osannolika allierade rest sig ur askan. Prinsessan Ashe, den enda kvarstående arvtagaren till tronen, fast besluten att befria sitt land och den unge Vaan som förlorat sin familj i kriget.

Följ med dessa modiga hjältar och deras följeslagare när de ger sig ut på ett farligt äventyr med livet som insats för att befria sitt hemland. Beväpna dem och använd omarbetade strids- och jobbsystem, där det senare låter dig anpassa dina karaktärer när de ökar i nivå.

Nedan hittar ni trailern för Final Fantasy XII: The Zodiac Age.

Detta inlägg innehåller reklam från Final Fantasy XII.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *