Reklam: Måns Zelmerlöws hemlighet

Polaroid är kanske mest känd för polaroidkameran, en direktbildskamera som gjorde namnet synonymt med just denna produkt. Amerikanska Polaroid Corporation grundades år 1937 av Edwin Land och företaget firar därmed sitt 80-års jubileum i år.

Polaroid har av många beskrivits som sin tids Apple, tack vare Edwin Land och hans innovationer. Trots att det är direktbildskameran som alltså kommit att associeras med Polaroid var företagets huvudprodukt ursprungligen polariserande solglasögon. Medan Polaroid som en följd av revolutionen inom den digitala fotograferingen utvecklat och anpassat sitt utbud av kameror under de senaste åren, har solglasögonen hela tiden utgjort en viktig del av företagets produktportfölj.

Det är också solglasögonen som står i fokus i en nu pågående kampanj där Polaroid Eyewear frontas av folkära artisten Måns Zelmerlöv.

Den som hittat en produkt som man gillar kanske känner igen sig i känslan att gärna vilja vara ensam och unik om att bära just denna. Detta fenomen ”drabbar” även Måns Zelmerlöw som döljer loggor i ett försök att bevara detta märke för sig själv.

Följ med Måns Zelmerlöw bakom kulisserna när han blir ambassadör för Polaroid och se även övriga avsnitt av #månshemlighet på YouTube-kanalen Polaroid Eyewear Nordic.

Detta inlägg innehåller reklam från Polaroid.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *