Reklam: Nikon Keymission 360

Nikon firade sitt 100-årsjubileum den 25 juli i år och lanserade i samband med detta en serie exklusiva historier bestående av ikoniska bilder, berättelser och råd från fotografer från hela världen som bidragit till dess rika historia.

Nikon grundades under namnet Nippon Kogaku K.K. år 1917 och har sedan dess försett världen med unika produkter och expertis som har flyttat fram gränserna för optisk teknik och precisionsteknik. En av de produkter som Nikon lanserat under senare år är actionkameran Nikon Keymission 360 som bygger på Nikons högkvalitativa teknik inom optik och bildhantering.

KeyMission 360 är en bärbar actionkamera som kan spela in video i 360° och 4K UHD. Genom att kombinera denna teknik i en kamera gav Nikon en ny dimension till actionkameramarknaden när den lanserades ifjol, där produkterna tidigare ofta har haft begränsade möjligheter att spela in video i 360°.

KeyMission 360 har en kombinerad bildsensor/objektiv på båda sidor om kameran. Bilderna kombineras i kameran för att skapa en realistisk, högupplöst bild i 360°. Själva kameran är vattentät till 30 meters djup utan separat undervattenshus. Den är dessutom mycket tålig, och klarar damm, stötar och låga temperaturer utan problem. Dessutom minskas effekterna av kameraskakning tack vare pålitlig elektronisk vibrationsreducering som aktiveras via appar under uppspelning, vilket gör filmerna skarpa och tydliga.

Den är utformad för att användas i alla de olika utmanande förhållanden som man förväntar sig att en actionkamera ska klara. Samtidigt som den är lättanvänd och låter användaren röra sig fritt, så att man kan fotografera en mängd olika sport- och fritidsaktiviteter utomhus – en följeslagare för livets största upplevelser som man kan fästa på kläderna eller utrustningen.

Oavsett om utmaningarna är storslagna och riskfyllda eller mer blygsamma ger Nikon Keymission 360 förutsättningarna till att föreviga alla livfulla detaljer från äventyren.

Kolla in videon nedan med Nikons Keymission-serie för inspiration:

Detta inlägg innehåller reklam från Nikon.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *