Reklam: Sibylla Super Star

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med traditioner som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Redan 1932 serverades den första Sibyllakorven. Då det gäller Sibyllas burgare är det Super Star som är den mest klassiska, med 150 gram prima nötkött, lyxiga bröd och smakrika tillbehör.

Super Star lanserades redan 1978 och fyller alltså 40 år nästa år. Super Star är också den burgare på Sibyllas meny som använts i flest kampanjer genom åren. De med ett gott minne och tillräckligt många levnadsår bakom sig kanske minns lanseringskampanjen, där racerförarna Reine Wisell och Ulf Granberg var ambassadörer för burgaren när dom tävlade i Tretorn Camaro Cup Super Star Show.

Ännu idag är detta Sibyllas populäraste burgare och även nu är det Super Star som står i fokus när Sibylla lanserar en ny kampanj. I denna uppmanar Sibylla oss att gå på magkänslan och stoppa magkurret med denna fräscha 39-åring.

Kolla in videon nedan där man med hjälp av modern teknik förevisar reaktionerna hos en hungrig man när han utsätts med stimuli från Sibyllas Super Star.

Detta inlägg innehåller reklam från Sibylla.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *