Reklam: Tävla och vinn med GORE-TEX®

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder – det är ett välanvänt ordspråk och något som ofta kommer till användning när man tänker på den korta svenska sommaren. På tal om kläder och väder är GORE-TEX®-produkter ett av de mest kända på marknaden och något som de flesta förknippar med kvalitet bland slitstarka och vädertåliga kläder.

Det var år 1976 som man sökte och erhöll patent på GORE-TEX®-materialet – det första vattentäta och vindtäta materialet med andningsförmåga. Samma år fick man in sin första kommersiella order på materialet.

Gore-Tex® lanserades som regnkläder som andas. På den svenska konsumentmarknaden blev de vanliga i början av 80-talet och det gick att köpa väven på metervara som vissa sydde sina egna plagg och tillbehör från. Senare upphörde Gore-Tex® med den fria användningen och materialet finns numera bara i färdiga produkter.

Idag finns Gore-Tex® i olika vävar för skilda applikationer med allt betoning på det extremt vind- och vattentåliga och slitstarka som gör kläderna perfekta för de mest krävande av utomhusaktiviteter. Det är också med detta i åtanke som man nu lanserar en kampanj där man uppmuntrar människor att följa sin passion för utomhusaktiviteter.

Med kampanjen och dess slogan ”Tänk inte på GORE-TEX®-produkter” är idén att desto mer pålitlig ens kläder är, desto mer kan man fokusera på de utomhusaktiviteter som man njuter av att ägna sig åt.

I samband med denna kampanj kan man nu delta i utlottningen av tre olika resor med betoning på upplevelser där man förutom själva upplevelsen även får GORE-TEX®-produkter så att man kan fokusera helt och hållet på upplevelsen.

Bland dessa finns ett ljusmålningsäventyr för två på Island, komplett med GORE-TEX®-produkter som skyddar i alla väder där man kan utforska Islands fantastiska natur på denna sagolika ljusmålningsresa tillsammans med en professionell fotograf.

Man har även möjligheten att vinna en upplevelse för två med utomhusfotografering i Skottland, med en vecka i Torridon och Western Ross där man får utforska det skotska landskapets sanna pärlor, dess naturlandskap och djurliv tillsammans med en professionell fotograf.

Sist men inte minst finns även möjligheten att vinna en festival-weekend i England med en äventyrlig övernattning på en musikfestival. Festa natten igenom tillsammans med en vän på en spännande festival med de bästa och senaste artisterna. Sjung med i musiken och njut av frihetskänslan på en festival på den engelska landsbygden.

Nedan finns en inspirationsvideo för kampanjen. Genom att klicka uppe i höger på videon kommer man till sidan där man kan delta i utlottningen av upplevelserna och läsa mer om själva resorna.

Detta inlägg innehåller reklam från GORE-TEX.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *