Reklam: Tele2 School of Power

Vem vet vad framtiden bär med sig? Det enda man med stor sannolikhet kan säga är att teknologin även i framtiden kommer att utvecklas exponentiellt, dvs. i en allt snabbare takt och med förändringar som knappast någon kan förutse givet de omständigheter man lever i i dagens läge.

När man tar sig en titt i bakspegeln, vem hade då trott att vi i framtiden skulle ha de teknologiska hjälpmedel som vi idag har i vardagen. Med internet, smartphones och alla de bekvämligheter som dessa uppfinningar medför. För de som växer upp i dagens läge är det kanske en självklarhet, men de som är födda i mitten av 1980-talet och tidigare minns säkert en vardag utan mobiltelefoner och internet.

Medan denna snabba utveckling erbjuder möjligheter för de flesta, kan det även vara ett stressmoment för andra. Hur skall man orka hänga med i den snabba tekniska utvecklingen som samhället numera kräver att man är en del av? Det kräver helt enkelt en inställning som bygger på att man går in för ett livslångt lärande, där man är redo att lära sig nya saker i alla skeden av livet.

Visst kan det kännas skrämmande för vissa, men tänk vilka spännande tider vi står inför om vi bibehåller vårt barnasinne, vår upptäckarglädje och nyfikenhet livet ut. Upplevelser som vi endast kan drömma om i dagens läge.

Det är i denna värld av ständig förändring som Tele2 tar avstamp i sin nya kampanj där man vill uppmuntra fler att upptäcka, utforska och använda sina digitala krafter fullt ut och hålla jämna steg med teknikens snabba utveckling.

Tele2 School of Power är en symbol för Tele2:s ambition där man hyllar nyfikenheten, upptäckarglädjen och viljan att hela tiden omfamna det nya och samtidigt bidra till att skapa kraften för var och en att göra allt man vill.

Kolla in filmen School of Power nedan, där vi får följa med på en möjligheternas resa.

 

Detta inlägg innehåller reklam från Tele2.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *