Reklam: Upptäck serien Search Party med TNT. Vinn en resa till New York!

Förra veckan hade serien Search Party premiär i Sverige på kanalen TNT. Den mörka komedin Search Party är en amerikansk TV-serie som är skapad av producenterna bakom Broad City;  Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers och Michael Showalter. Serien som hade premiär i USA ifjol har överlag fått positiva omdömen från kritiker och i december blev det klart för en andra säsong.

Handlingen utspelar sig i New Yorks trendiga stadsdel Williamsburg där fyra unga, relativt självupptagna vänner upptäcker att en tjej som gått på samma universitet som dem har försvunnit.

Serien kretsar kring Dory (Alia Shawkat) som är inne i något av en identitetskris, och försöker hitta sig själv och sin plats i världen. Hon är fast i ett förhållande som inte leder någonstans och har två nära vänner, den ena en självdiagnostiserad narcissist och den andra en osäker skådespelerska.

Eftersom hennes liv går på stiltje blir Dory smått besatt av försvinnandet. Sökandet blir en fast punkt i livet. Hon beslutar sig för att hitta anledningen till att tjejen försvunnit och reser tillsammans med vännerna bort från det bekväma stadslivet på ett ”search party”.

Som en del av den svenska lanseringen av serien kan man nu upptäcka ledtrådarna på olika platser runtom i New York och skriva in sin teori till försvinnandet, med chansen att vinna en resa till New York.

Kolla in trailern för serien nedan för mer information. Search Party sänds varje tisdag kl. 21.55 på TNT.

Detta inlägg innehåller reklam från TNT.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *