Reklam: Vad fyller du ditt foliepaket med?

Äntligen är grillsäsongen här på allvar! Sommar och grillning utomhus är en oslagbar kombination. Dels är det något särskilt med att äta utomhus, men framförallt är det väl ändå smakerna och dofterna från grillandet som man associerar med sommaren.

Det finns många knep för hur man skall gå tillväga för att lyckas vid grillande av olika maträtter, men det är även väldigt lätt att misslyckas. Vi har väl alla varit med om olika grader av brännskadad mat där biffen blivit långtifrån perfekt, laxspettet fastnat på gallret eller grönsakerna hunnit bli brända innan de är klara.

Ett av knepen för att underlätta grillandet är att använda sig av foliepaket. Att slå in mat i folie vid grillning är nämligen en väl beprövad metod för att få maten att behålla smak och vätska. Att tillaga mat i ett foliepaket på grillen är inte bara enkelt utan även otroligt gott. Man slipper fisk som faller i bitar, kött som blir torrt eller grönsaker som bränns.

Man kan tillaga hela middagen i ett foliepaket och själv kombinera de ingredienser som man gillar allra bäst. Bara fantasin sätter begränsningar på vad som är möjligt.

Ett av de mest kända märkena bland folier som de flesta säkert i något skede bekantat sig med är Toppits®. Det var år 1937 som företaget Melitta, som kanske främst är känt för sina kaffefilter, tog sina första steg in på marknaden för papper och hushållsfolie. Produkten var Melittas smörgåspapper. Syftet var att erbjuda konsumenterna ett utvalt sortiment av specialartiklar för köket samt för kaffe och te. I produktserien ingick bland annat hushållspapper och kaffekannor.

År 1965 utvecklade Melitta sin första plastfolie som lanserades på marknaden. Utvecklingen av hushållsfolie hade sitt ursprung i USA men etablerade sig snabbt i Europa. Under årens lopp har Melittas plastfolie ständigt utvecklats och är idag en av de mest populära produkterna inom hushållsfolie.

Fram till 1980-talet hade Melitta utvecklats till ett mångfacetterad varumärke med mer än 200 olika produkter i olika kategorier. För att skilja mellan dessa olika kategorier utvecklades år 1988 nya varumärken inom respektive produktområde. Detta var födelsen av varumärket Toppits® som Melitta sedan dess har använt för att sälja matförvaringsprodukter.

Idag erbjuder Toppits® ett mycket stort utbud av hushållsfolier och papper för matförvaring, frysning, matlagning eller bakning. Varumärket Toppits® står för kvalitet, tillförlitlighet och produktinnovation. Toppits® Ugn, Grill och Frysfolie är formbar, slitstark och tål hög värme. Den är därför idealisk när man vill vika och tillaga riktigt goda foliepaket på grillen.

Nu kan man berätta vilka läckra ingredienser som man själv lägger i sitt foliepaket och samtidigt ha möjligheten att vinna en lyxig gasolgrill från Barbecook.

Tävlar gör man på Toppits® Facebooksida:https://www.facebook.com/Toppits.se/, dit man kommer bland annat genom att klicka uppe i högra hörnet på videon.

Detta inlägg innehåller reklam från Toppits.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *