Roger Federer visar upp ny jeanskollektion från UNIQLO

roger federer uniqlo jeans

Idag lanserar UNIQLO sin jeanskampanj för våren 2019. Kampanjen frontas av deras globala ambassadör; tennisspelaren Roger Federer, iklädd sina favoritjeans, modellen EZY, från UNIQLO. Detta är tennisstjärnans första globala kampanj för UNIQLO LifeWear och han visar upp kläderna i en bekväm hemmiljö.

UNIQLO har kombinerat säsongens nya siluetter med bekväma stretchmaterial för en stressfri komfort i en modern passform. Jeansen har uppdaterats med de bästa materialen, skräddade passformer och välarbetade tvättar.

I kampanjmaterialet får man följa honom genom hans vardag där han visar upp plaggen och filosofin kring LifeWear. Kampanjen kommer att synas i TV, i samtliga butiker, på uniqlo.com och genom andra kreativa kanaler.

Tiden jag spenderar utanför tennisplanen är helt avgörande för mig. Jag älskar att komma bort från allt, att komma ut ur tennisbubblan och vara tillsammans med min familj och mina vänner. Jag tycker om att gå på museum, lyssna på musik, äta middag med mina nära, det får mig att kunna slappna av. Att springa runt och leka med mina barn är som ett fantastiskt äventyr.”, säger Roger Federer.

”Kläder måste vara bekväma och denim är ett material som jag verkligen trivs i. Jag har burit jeans sen jag var liten och det har fortsatt vara ett av mina absoluta favoritplagg. Varje morgon när jag bestämmer vad jag ska ha på mig så utgår jag från att plaggen ska få mig att känna mig så bekväm och avslappnad som möjligt. UNIQLO jeans är väldigt bekväma. De är tillverkade i ett stretchtyg som gör att jag kan ha på mig jeansen varje dag. De passar också till alla tänkbara klädkombinationer.”, fortsätter Federer.

Roger Federer är UNIQLO’s globala ambassadör sedan juli 2018 och bär UNIQLO’s game wear under sina tävlingar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *