Sälj kryddor och tjäna pengar till er klass, förening eller lag

tjäna pengar på försäljning av kryddor

Är det dags att samla ihop pengar till en resa eller aktivitet? Då kan ni enkelt tjäna pengar till er klass, förening eller lag genom att sälja kryddor från klasspengar.se. 

Vinnande koncept för alla insamlingar

Många gånger förr har klasser och föreningar sålt kryddor för att samla in pengar till sina efterlängtade resor eller aktiviteter. Att sälja kryddor från klasspengar.se är ett enkelt och smidigt sätt att samla ihop pengar till er kassa.Funderar ni på om er klass, förening eller lag ska sälja kryddor för att spara ihop pengar? Nedan får ni läsa varför kryddor från klasspengar.se är en perfekt produkt att välja vid insamling av kassan!

Lättsålda produkter med bra pris

Kryddor används i stor utsträckning och av de flesta i Sverige och det gör kryddor till en lättsåld och populär produkt. Att tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget med kryddor ska inte vara svårt, då alla hem har stor användning av kryddor. Kryddor är en omtyckt produkt för såväl de som säljer och hushåll som köper. Kryddorna håller hög standard och ligger på en bra prisnivå på mellan 100 och 120 kronor. För att vara så lönsamma som möjligt behåller alltid klassen eller föreningen 45 kronor för varje såld kryddbox. 

Genomtänkt sortiment

klasspengar.se erbjuder ett stort och genomtänkt sortiment som täcker kryddbehovet i olika hushåll och familjer. Det finns produkter för många olika tillställningar och måltider. Oavsett om det är dags för fredagstacos, sommargrillning, vardagsmat eller festmåltider erbjuds kryddboxar som passar olika hushålls behov och efterfrågan. 

Familjeägd verksamhet

Klasspengar.se är en familjeägd verksamhet från hjärtat av Värmland som drivs av att hjälpa skolklasser, lag och föreningar att uppnå sina mål. De erbjuder handplockade råvaror från hela världen och komponerar sina egna högkvalitativa blandningar som sedan tillverkas och packas i deras egna kryddfabrik. Med prisvärda, lättsålda och fina kryddor är klasspengar.se ett populärt val vid insamling av klasskassan. 

Fördelar med att sälja prisvärda kryddboxar från klasspengar.se

  • God förtjänst – Inga mellanhänder, prisvärda och lättsålda kryddboxar. Alltid en förtjänst på 45 kronor för varje såld kryddbox.
  • Kundservice – Har ni frågor eller fungeringar finns klasspengar.se alltid där för kunden. 
  • Trygg betalning  – Enkel och smidig försäljning med trygg betalning på 30 dagars betalningstid.
  • Snabba leveranser – Erbjufer nabb och fraktfri leverans på 1-5 arbetsdagar.

Kontakta klasspengar.se om ni vill sälja kryddor för att samla in pengar till er klass, förening eller lag! 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *