Shopping på julafton

mellandagsrea 2021 julafton

Shopping på julafton låter nästan som en galen idé för den som är uppväxt med att det mesta är stängt under större delen av denna högtidsdag. På nätet är det dock allt fler som trotsar denna tradition och påbörjar mellandagsrean med full kraft redan nu.

Vi har redan tidigare tagit fram bästa erbjudanden under mellandagsrean. Här fokuserar vi på de sajter som tjuvstartar mellandagsrean redan under julafton. Eftersom många få inte ens tänker på att mellandagsrean kan starta redan idag kan det vara ett bra tillfälle att i lugn och ro fynda innan alla andra.

NordicFeel – Mellandagsrea upp till 50% på parfymer

mellandagsrea 2021 parfymer

Om du vill utöka din parfymgarderob är NordicFeels mellandagsrea perfekt för dig. Här hittar du redan från och med julafton mellandagsrea på upp till 50% på en mängd olika parfymklassiker som Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier och Giorgio Armani.

Newport – Upp till -60% på kvalitetsinredning

mellandagsrea 2021 inredning

Nu har Newports Winter Sales startat! Du hittar ända upp till -60% på en mängd kvalitetsprylar. Varför inte satsa på vackra vin- och champagneglas till nyårsbordet. På dessa får du -50% just nu!

Bokus – Mellandagsrea på hundratals böcker

mellandagsrea 2021 böcker

Även Bokus har redan kört igång med sin mellandagsrea. Här kan du fynda bland massor av läsning från endast 15 kronor. Erbjudandet gäller till och med den 2 januari 2022.

Parfym.se – Party Deals på upp till 40%

mellandagsrea 2021 bästa parfymer

Mellandagsrean hos Parfym.se börjar egentligen först från midnatt 25.12, men redan nu kan du hitta så kallade Party Deals på upp till -40% på sidan. Hit hör bland annat klassikern Boss Bottled EdP.

Cdon.se – Mellandagsrea med massor av deals

mellandagsrea 2021 datorer

Också Cdon.se har tjuvstartat sin mellandagsrea och här kan du hitta mängder av fynd bland ett stort utbud av produkter. Hit hör bland annat skärmar, bärbara datorer och annan elektronik.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *