Snuskalendern finns nu till försäljning!

snuskalendern advent

Nu finns Swedish Match egna julkalender till försäljning i Swedish Match egna snusbutiker i Stockholm, Göteborg, Lund, Strömstad och Åre. Det finns två varianter av julkalendern, en med fyra luckor samt en med tolv luckor.

Kunden får själv välja vilka snusprodukter som ska läggas bakom respektive lucka. Julkalendern med tolv luckor kostar 25 kronor, och den med fyra luckor kostar 15 kronor. Det förmånliga priset förklaras alltså med att konsumenterna själva får komponera innehållet i kalendrarna.

Dessa kalendrar finns tillgängliga så långt lagret räcker och säljs under december månad. För den som söker efter tips på vad man skall fylla dessa kalendrar med kommer här lite tips på vägen bland Swedish Match nyanseringar under september och november.

Den allra nyaste bland Swedish Match produkter är Small Batch Punsch som kom ut i november. Under året har Swedish Match totalt lanserat sex snusprodukter under konceptet Small Batch. Prillan är alltid en White portion och säljs enbart i Swedish Match egna snusbutiker samt på www.swedishmatch.se. Upplagan är begränsad till cirka 10 000 dosor som i regel lanseras den 15:e (eller därpå nästföljande vardag) varannan månad. En dosa Small Batch kostar 45 kronor.

Lite tidigare kom även Svenskt Exportsnus ut på marknaden, den tredje och sista av Swedish Match återlanseringar av tidigare lössnusprodukter. Svenskt Exportsnus lanserades ursprungligen 1970 och utgick ur Swedish Match sortiment för 20 år sedan. Svenskt Exportsnus har en mild tobakskaraktär med en arom av arrak, och kom ut på marknaden i en upplaga om 75 000 dosor.

I september lanserades ONYX Guld, en helsvart snusprodukt med mustig tobakssmak med inslag av lakrits, tjära och mörk choklad. ONYX är Swedish Match enda snusprodukt med helsvart prillpapper, och den tidigare ONYX-produkten, med smak av bergamott, finns även kvar under namnet ONYX Silver.

Här hittar du årets adventskalendrar för män 2021.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.