Snygga kläder till vårens och sommarens fester

snygga herrkläder till vårens och sommarens fester 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Nu har vi uppdaterat vår stora modeguide med nya snygga stilar för våren och sommaren 2022. Denna gång är fokuset på snygga feststilar för den stora festsäsongen som nu påbörjats, men du hittar även flera andra nyheter och tips på sidan.

Det märks verkligen att våren och sommaren 2022 är något alldeles speciellt inom herrmodet. Tidigare har bland annat Oscar Jacobson och Eton lanserat bröllopsguider med tips för hur du klär dig snyggt. Nu har även Care of Carl lanserat en alldeles egen avdelning med sommarens festkläder. Här hittar du bland annat den senaste kollektionen i samarbete med Oscar Jacobson.

Fokus på festkläder för män

festkläder för män vår sommar 2022

vår modesida, den mest kompletta av alla på nätet, hittar du våra val till snyggaste feststilar denna vår och sommar. Det är inte endast inriktning på bröllop, utan det finns mycket annat att fira. Även studentfester är i fokus efter några års paus.

Även helt vanliga veckoslutsfester får en helt annan dimension när vi igen får umgås som normalt på restauranger, nattklubbar och terasser.

Stiltips – hur du kombinerar färger

Vi har även fyllt på ett avsnitt om hur du kombinerar färger på rätt sätt. Detta är ingen exakt vetenskap och handlar mycket om experimenterande. Men i detta sammanhang är ett hett tips att se till att använda mycket kompletterande färger av jordiga färger om du vill klä dig sobert för säsongen.

I våra stiltips under respektive kategori av klädesplagg hittar du även många andra detaljer värda att ta i beaktande om du vill klä dig snyggt.

Övriga snygga sommarkläder

Herrmodet våren och sommaren 2022 handlar dock inte enbart om festkläder. Vi har även tagit fram några nya kategorier av plagg som bör finnas i varje mans garderob denna sommar. Hit hör bland annat stiliga sandaler.

Sandaler är väldigt framstående inom kollektionerna denna säsong och de är väldigt mångsidiga – oavsett om du vill klä dig avslappnat eller stiligt. Rent generellt kan sägas att skor är i nyckelposition för den känsla du vill förmedla. Genom att lägga till stiliga lädersandaler till en outfit kan du få till en avslappnad, men samtidigt väldigt snygg outfit.

Sandaler är perfekt att använda till linnebyxor, jeans och short, men testa även med att använda sandaler till en linnekostym!

Accessoarer som gör skillnad

snygga accessoarer herrmode bandana

Vi vet att vi tjatat om det tidigare, men det finns en sommaraccessoar som verkligen gör skillnad till din outfit. Bandanas har börjat synas bland allt fler män och det är något som ofta förknippas med manlig stil från 1930-talet. Använd denna tillsammans med piké som den är eller tillsammans med kavaj.

Du hittar ett stort urval av snygga bandanas i många färger och mönster bland annat hos John Henric.

Snart fokus på badmode

strandmode herr sommar 2022

Vi kommer snart också att fokusera mer på badmodet, både på vår modesida och i enskilda artiklar. Det märks att även badmodet är något alldeles speciellt sommaren 2022. Vi har sett mycket inspiration från 1960-talets stiliga rivieramode de senaste åren och det syns ännu tydligare denna säsong.

Nu hittar du hela dräkter i frotté och andra plagg som skulle göra självaste James Bond avundsjuk. Orlebar Brown har också i dagarna lanserat den nya kollektionen Club Tropicana med färgglada strandplagg där inspirationen helt klart hämtats även från 1970-talet. En mix av 1960- och 1970-tal är vad vi kan vänta denna festglada sommar.

Huvudtemat för sommaren är helt klart det klassiska och tidlösa, men samtidigt finns det i kollektionerna en varians som ger dig alla möjligheter att uttrycka dig på ett unikt sätt med attityd.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *