Sommarens snyggaste shorts

sommarens snyggaste shorts för män 2021

Vi har äntligen fått en försmak på sommaren i Sverige och snart är det dags att plocka fram shortsen! Tidigare har vi även visat upp några andra typiska sommarplagg och accessoarer, som t.ex. de snygga klassiska solglasögon, loafers och pikétröjor. Idag har alltså turen kommit till shortsen.

I herrmodet sommaren 2021 för detta år finns en del riktigt snygga modeller. Som vi kunnat konstatera tidigare är det mer dressade modeller som dominerar modescenen. Egentligen kan vi inte tala om en trend i detta fall eftersom det är riktigt klassiskt herrmode vi talar om. Precis som på de längre byxmodellerna märks detaljer som dubbla frontveck, högre midja och slag.

Om du vill ha riktigt snygga short för sommaren är det dessa detaljer du skall fästa uppmärksamhet vid.

Snyggaste shorts för män sommaren 2021

Nedan har vi samlat några av de snyggaste modeller av shorts som vi hittar i kollektionerna denna sommar.

Briglia 1949 – italienskt byxhantverk

snyggaste shorts för män 2021

Briglia 1949 är ett italienskt märke som helt fokuserar på byxhantverket. I vår- och sommarkollektionen från märket märks en modell av chinosshorts med frontveck som är tillverkade i en stretchig bomullsväv. Du hittar modellen i även i en elegant vit färg, navy, olivgrönt och brunt. Med andra ord finns alla sommarens hetaste modefärger hos denna modell av shorts. En snygg detalj på dessa shorts är även uppviken, något som ytterligare förhöjer stilkänslan.

Morris – Shorts med kortare ben

snyggaste shorts för män sommar 2021

För dig med stiliga ben av visa upp rekommenderar vi en kortare shortsmodell likt de man ofta bar under 1960- och 1970-talet. Här är ett par shorts från Morris, tillverkade i en stretchig bomullstwill. Dessa shorts är utmärkta att använda även tillsammans med en mer dressad outfit under sommarens varmaste dagar. Du hittar även denna modell i många olika färger. Vita och gröna modeller på shorts är definitivt något att satsa på sommaren 2021.

Orlebar Brown – Shorts med vintagedetaljer

Brittiska Orlebar Brown är mest känd för sina klassiska badshorts och Terry pikéer. Men även bland vanliga shorts finns modeller med samma design som du hittar hos badshortsen, med sidspännen och andra eleganta detaljer. Med inspiration från 1960-talets badmode är dessa shortsmodeller något att satsa på om du vill klä dig elegant! Varför inte satsa på en modell i turkos eller olivgrönt – två av sommarens modefärger?

Avslappnad elegans av högsta kvalitet är vad du kan vänta dig när du köper sommarplagg från Orlebar Brown. Snart lanseras även James Bond-kollektionen från märket. Häng med då vi rapporterar från lanseringen av denna kollektion!

Lardini – shorts med dubbla frontveck

Shorts med dubbla frontveck är ett hett tips till sommaren 2021. Dessa shorts har även en något högre midja som gör att de kan stoppa in skjortan eller tröjan i byxorna för att få till en snygg outfit. Shortsen från Italienska Lardini är tillverkade av högsta kvalitet i en stretchig bomullskvalitet.

Boss – klassiska modeller av shorts

snyggaste shorts sommar 2020

Anrika tyska klädmärket BOSS har detta år satsat på några riktigt klassiska modeller i sin sommarkollektion. Här syns en modell i svalt Seersucker-material, en stretchig väv med en böljande, våglik struktur. Ett riktigt stilfullt alternativ för varma sommardagar.

Sammanfattning – Hur du klär dig med shorts

Det finns alltså mängder av snygga modeller av shorts för män sommaren 2021. Vi rekommenderar att du håller koll på detaljerna. Frontveck och sidjusterare vid midjan är två detaljer som förhöjer stilkänslan. Satsa även på uppslag vid byxsluten.

Om du söker tips på hur du kombinerar shorts och skor kan vi rekommendera vår artikel om skomode 2021. Det finns många sätt att kombinera shorts med övriga plagg. Satsa på pikéer och överskjortor. Det är två plagg som är enkla att använda tillsammans med shorts om du vill klä dig stiligt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *