Sommarens snyggaste shorts

sommarens snyggaste shorts för män 2020

Nu har äntligen sommaren kommit till Sverige och då är det dags att plocka fram shortsen! Tidigare har vi även visat upp några andra typiska sommarplagg och accessoarer, som t.ex. de snygga klassiska solglasögon, loafers och pikétröjor. Idag har alltså turen kommit till shortsen.

I sommarkollektionerna för detta år finns en del riktigt snygga modeller. Som vi kunnat konstatera tidigare är det mer dressade modeller som dominerar modescenen.

Egentligen kan vi inte tala om en trend i detta fall eftersom det är riktigt klassiskt herrmode vi talar om. Precis som på de längre byxmodellerna märks detaljer som dubbla frontveck, högre midja och slag.

Om du vill ha riktigt snygga short för sommaren är det dessa detaljer du skall fästa uppmärksamhet vid.

Boss

snyggaste shorts sommar 2020

Anrika tyska klädmärket BOSS har detta år satsat på några riktigt klassiska modeller i sin sommarkollektion. Här syns en modell i svalt Seersucker-material, en stretchig väv med en böljande, våglik struktur. Ett riktigt stilfullt alternativ för varma sommardagar.

Morris Heritage

snyggaste shorts för män sommaren 2020

Som vi nämnt redan flera gånger tidigare har Morris Heritage en av de absolut snyggaste herrkollektionerna på marknaden denna sommar. Det gäller även shortsen där klassiska detaljer och dressade detaljer syns på de flesta av modellerna. Det gäller såväl shorts som badbyxor.

Morris

snyggaste shorts för män sommar 2020 khaki färg

Även denna modell från systermärket Morris kräver ett skilt omnämnande. Ett par linneshorts med frontveck i en sval melerad linneväv som passar utmärkt med en mer dressad outfit under sommaren. Denna snygga modell finns även i ljusgrön olivfärg.

J. Lindeberg

shorts sommar 2020 tajt passform

Den som känner med sig att man har välsvarvade ben kanske önskar bära short med en något högre skärning och tajtare passform. Hos J.Lindeberg finns i årets sommarkollektion flera modeller med både klassiska detaljer och tajt passform.

Även i övrigt är sommarens herrkollektion från J.Lindeberg riktigt snygg, med piké och långbyxor med alla de detaljer man kan önska inom klassiskt herrmode.

Rubinacci

snygga shorts för män sommaren 2020

Om du söker efter klassiska ghurka-shorts är det italienska Rubinacci du skall söka dig till. Denna modell har blivit så klassisk att många modehus nu valt att ge ut sin egna tolkning.

Anderson & Sheppard

snyggaste herrshorts sommaren 2020

Ett av de märken som valt att ge ut sin egna tolkning av ghurka-modellen i sommarkollektionen för detta år både gällande shorts och längre byxor är anrika engelska Anderson & Sheppard.

Hög midja med detaljrik utsmyckning, samt dubbla frontveck är några av detaljerna. Dessa shorts är också tillverkade i svalt linnetyg.

Orlebar Brown

eleganta shorts sommaren 2020 för män

Brittiska Orlebar Brown är mest känd för sina klassiska badshorts och Terry piké. Men även bland vanliga shorts finns modeller med samma design som du hittar hos badshortsen.

Avslappnad elegans av högsta kvalitet är vad du kan vänta dig när du köper sommarplagg från Orlebar Brown. Snart lanseras även James Bond-kollektionen från märket. Häng med då vi rapporterar från lanseringen av denna kollektion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *