Sommarrean på exklusiva herrplagg har börjat!

bästa sommarrean 2020 kläder för män

Ni har väl inte missat att sommarrean har börjat från och med idag på flera av herrmodesajterna? Här kan du bland annat göra rejäla kap på några av herrmodevärldens mest exklusiva märken.

Här tar vi fram några exempel på vad du kan hitta bland årets sommarrea.

Bästa sommarrean på herrkläder 2020

Det som är helt klart är att det finns ett stort urval av exklusiva modemärken representerade under detta års sommarrea. Brunello Cucinelli är ett av de lyxmärken som du nu hittar på Care of Carls sommarrea.

Ett märke som under uppmärksammade former gjorde entré på den Italienska avdelningen under fjolåret. Men även bland exklusiva svenska märken hittar du nu enastående erbjudanden på rea. Vi börjar från ett av dessa märken.

Eton – rea ända upp till -50%

snyggaste sommarklädseln för män 2020

Hos Eton Shirts hittar du nu många plagg på mellan -30 och ända upp till -50%. Däribland några av märkets mest klassiska vita skjortor. Även skjortor i bäckebölja hittar du för hela -40%.

Den som någon gång burit en skjorta från Eton vet att det är en investering för många år framåt. Med en enastående kvalitet både i sömningen och i tyget är hållbarheten hos skjortorna av högsta klass.

Varför inte satsa på en skjorta i ett lekfullt mönster denna sommar? Det finns mängder av mönster och färger hos Etons sommarrea just nu.

Det är lätt hänt att glömma att Eton även är framstående då det gäller andra typer av accessoarer inom herrmodet. Slipsar, scarves och bröstdukar är några av de accessoarer av högsta kvalitet som Eton har i sitt utbud.

Här syns en foulardscarfen i oversizemodell som är rik på detaljer. Mönstret är gjort som en fantasifull hyllning till forntida målningar och statyer.

Vi har tidigare tipsat om scarves som den perfekta accessoaren till sommaren. Även bandanas hör till denna kategori av stilfulla vintagedetaljer som piffar upp sommarklädseln.

Care of Carl – rea på exklusiva herrmodemärken

snyggt mode för män sommar 2020 sommarrea

Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att bära någon av världens lyxigaste herrmodemärken? Då har du en utmärkt chans nu när svenska herrmodesajten Care of Carl erbjuder förtur för befintliga kunder på ett stort urval av några av världens mest lyxiga herrmodemärken.

Ovan syns en oerhört skön okonstruerad kavaj i ullblandning med smal passform från italienska lyxmärket Boglioli. Även från andra italienska märken som Brunello Cucinelli, Lardini och Barena hittar du nu nedsatta priser.

För den som söker efter sommarskor bör du inte missa de loafers som erbjuds från Santoni. En av världens främsta tillverkare av skor.

snyggaste mode för män sommaren 2020

Här syns en kavaj i läcker grön färg från Oscar Jacobson som finns på rea. Kavajen är tillverkad i en grov blandväv av ull, silke och lin signerad italienska Loro Piana – en av de främsta vävproducenterna i världen.

snygga kavajer för män sommaren 2020

Vill du vara en färgklick på sommarens terrasser? Då skall du definitivt överväga denna rutmönstrade kavaj från Morris Heritage, som även den är på rea just nu. Kavajen är tillverkad av en blandning av ull och lin, vilket är ett perfekt tyg för sommarhalvåret.

stilinspiration män sommaren 2020

Till sist hos Care of Carl tipsar vi om denna dubbelknäppta kavaj med smal passform från The Gigi. Ett märke som är Boglioli-brödernas projekt. Som kul detalj har denna kavaj stora knappar i pärlemor med en graverad kungakrona.

Man of a kind – fantastisk rea på 30-40%

snygga sommarkläder på nätet rea sommaren 2020

Om du söker efter lyxiga herrmodemärken bör du heller inte missa Man of a kind och deras sommarrea. Man of a kind är bland annat känt som den enda svenska återförsäljaren av Tom Ford på nätet. Som ett av de absolut mest exklusiva märkena i världen säger det en del om sajtens popularitet hos svenskarna.

På Man of a kind hittar du också flertalet snygga plagg från Corneliani, Zegna och John Smedley. Missa heller inte kollektionen Peak Performance x Ben Gorham som lanserades tidigare i år och som nu finns på -30%.

Mr Porter – stor rea på världens främsta herrmodesajt

snygga rökrockar på nätet sommaren 2020

Mr Porter var herrmodesajten som införde lyx på agendan inom manligt mode. Den framgång som sajten haft under åren visar att det finns en stor efterfrågan på kvalitetsplagg bland män runtom i världen.

Nu erbjuder Mr Porter ända upp till -50% på ett stort urval av världens mest framstående herrmodemärken. Missa inte alla smokingkavajer som det nu finns rea på.

Även om smokingkavajer är populärare på vinterhalvåret, är det nu ett perfekt tillfälle att införskaffa detta tidlösa plagg när det erbjuds till förmånligare priser.

Mr Porter har en av de mest omfattande realisationerna på nätet, så här lönar det sig att ta en närmare titt om du söker efter lyxiga plagg för mer humana priser.

Asos – rea på förmånligt mode för män

sommarrea billiga kläder på nätet för män 2020

Vi avslutar med tips för den som söker efter förmånligare mode för män. Redan innan Asos lanserade sin svenska sida var det en av de mest populära sajterna för den svenska mannen som sökte efter förmånliga plagg på nätet.

Sedan dess har framgångssagan fortsatt och nu är sajten populärare än någonsin. Asos har alltid varit snabba på att hänga på rådande trender och det syns också i årets kollektioner. Inom ramen för den egna linjen Asos Design hittar du nu många plagg som tilltalar även mannen som söker efter tidlöst och klassiskt herrmode.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *