Sommarrean på herrkläder har startat – fynda bland tusentals stilar!

sommarrea på herrkläder 2022
Eton Shirts sommarrea 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

När nu både Care of Carl och Eton påbörjat sommarrean innebär det att stort sett alla online butiker för herrkläder påbörjat sommarrean 2022. Här tar vi en närmare koll på vad du bör hålla utkik efter just nu gällande sommarrean för herrkläder 2022.

Nu har vi också uppdaterat vår stora sida med rea på herrkläder online. Vi uppdaterar denna sida regelbundet med bästa erbjudanden på herrkläder online, oavsett om du letar efter kvalitetskläder, parfymer eller accessoarer.

Care of Carl och Eton har påbörjat sommarrean

Två av Sveriges mest exklusiva herrmodebutiker Care of Carl och Eton har nu äntligen startat sommarrean 2022.

Hos Eton får du upp till 50% på deras Business- och Casual-skjortor. Du hittar även både accessoarer och overshirts i utbudet bland reaplagg. Om du tidigare ägt en kvalitetsskjorta från Eton, så vet du att detta är något som håller många år framöver. Nu är det alltså ett bra tillfälle att fynda gällande detta nyckelplagg.

Care of Carl har i flera år varit en av våra absoluta favoriter bland modebutiker för män online. Här hittar du de flesta av världens mest exklusiva märken under skilda avdelningar. Hit hör bland annat italienska avdelningen och brittiska avdelningen. Just nu hittar du reaplagg till -30% hos Care of Carl, vilket alltid är något att se fram emot om du vill fynda bland kläder från kvalitetsmärken.

Läs mer: Recension av Care of Carl

Nästa vecka börjar rean hos HUGO BOSS

sommarrea 2022 hugo boss

Som nämnt har de flesta herrmodebutiker nu påbörjat sommarrean 2022. Det finns dock några intressanta aktörer kvar som ännu inte påbörjat årets sommarrea. En av dessa är HUGO BOSS som påbörjar sommarrean nästa måndag 27:e juni.

Ett populärt sökord är ”BOSS herrkläder rea”, vilket säger en del om HUGO BOSS status som märkesplagg. Detta år har även HUGO BOSS gjort en varumärkes-uppdatering samt introducerat en svensk sida. Du hittar numera ett stort antal av guider på svenska hos sajten. Med andra ord satsar HUGO BOSS hårt på den svenska marknaden just nu.

Kostymer från BOSS är alltid intressant på deras sommarrea, men det finns även många andra plagg att hålla utkik efter. Jackor är alltid plagg som är bra att köpa utanför säsong och om det blir likt tidigare sommarrean hos HUGO BOSS lär det finnas ett bra utbud av klassiska ytterrockar i utbudet.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *