Sony BRAVIA är redo för PlayStation®5

bästa tv för playstation 5

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Ni har väl inte missat årets stora spelnyhet Playstation 5 som lanseras senare i år? Idag meddelar Sony Europe att aktuella tv-apparater i serien BRAVIA nu officiellt är ”Ready for PlayStation 5”.

Taglinen ”Ready for PlayStation 5” har tagits fram tillsammans med Sony Interactive Entertainment (SIE) för att få kunderna att välja den optimala tv:n inför den efterlängtade lanseringen av PlayStation 5 (PS5) – nästa generations spelkonsol som kommer ut på marknaden i november. 

Sony BRAVIA® – TV för Playstation 5

bästa tv för playstation 5

Vi står inför en ny era av spelande och Sony Bravia är definitivt en av de TV-apparater som du bör överväga om du tänker skaffa playstation 5 senare i höst. På nya Sony Bravia kan du spela i 4K-upplösning med 120 bilder/s. Helt nytt med PS5 och de kompatibla BRAVIA-modellerna ZH8 och XH90/92.

Här kan du upptäcka detaljerna i skuggorna och få otrolig ljusstyrka med Full Array LED. Hör ljudet precis när det händer i scenen med Acoustic Multi-Audio™. Upplev varje del av spelet på max med XH90.

Fantastisk spelkontrast

bästa tv för playstation 5 sverige

Konventionella tv-apparater har bara en rad med lysdioder. Med Full Array LED från Sony placeras de ut över hela skärmen. Varje zon styrs individuellt för att göra mörka områden mörkare, ljusa områden ljusare och återge alla detaljer i den parallella värld som du kliver in i.

Kraften kommer från X1 UltimateTM – det är samma kraftfulla processor som Sonys 8K-modell har. XH95 har suverän bildkvalitet och vår Sound-from-Picture-teknik som maximerar din upplevelse. 

Över 8 miljoner självlysande OLED-pixlar som styrs individuellt ger A8-modellerna klart ljus och djup svärta. Spelen får en helt ny nivå av djup, struktur och realism.

Flerdimensionellt ljud

Sonys uppskattade teknik Acoustic Multi-Audio™ använder ljudpositioneringstweetrar för att återge exakt, högkvalitativt ljud precis när det ska höras i scenen.

Resultatet är ett uppslukande, dynamiskt spelande där bild och ljud alltid matchar exakt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *