Sponsrad video: Be part of something famous

Vad vill du bli känd för? Frågan är inte alldeles enkel, det finns många goda samhällsgärningar som man gärna skulle förknippas med. Om man dock utgår från ambitioner som finns med Gentlemannaguiden skulle jag gärna bli känd som den person som bidrog till att göra fler män mer medvetna om gentlemannamässigt beteende och allt som hör till detta.

Under hösten gjorde The Famous Grouse en global kampanj där folk från hela världen fick berätta vad de ville bli kända för. Daniel från Stockholm ville bli känd för att hjälpa småfåglar i sin granskog. Ett riktigt bra initiativ tycker jag. The Famous Grouse tyckte även de att det lät som en bra idé och bestämde sig för att förverkliga hans önskan. Just nu är man i full färd med att bygga en mängd fågelholkar som ska hängas upp vid Jungfrusund på Ekerö. Man kan vara med och hjälpa till genom att kostnadsfritt boka en holk.

Den som följt Gentlemannaguiden känner kanske till min bakgrund som whiskyfantast, vilken fick sin början i och med att jag började följa serien Mad Men för ungefär 5 år sedan. Sedan dess har jag prövat på de flesta märken som finns inom vårt lands gränser. Få om ens något märke kan dock konkurrera med The Famous Grouse då det gäller prisvärdhet. Med beaktande av mitt whisky-intresse var det mer eller mindre en självklarhet att en whisky med tillhörande whiskyglas återfanns högst uppe på min önskelista denna jul. 🙂

Detta är ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.