Sponsrad video-Carlsberg Premier League

Premier League säsongen är över för denna gång. Numera betyder det dock inte någon längre paus för de av oss som verkligen brinner för Premier League-fotbollen eftersom alla spekulationer kring övergångar då på allvar tar vid.

Silly Season är en benämning på tiden mellan säsongerna då inga ligamatcher spelas och medierna därmed har mindre att skriva om. Transferfönstret är dock öppet och ryktena går då vilda över vilka spelare som kommer att hamna i vilken klubb.

Som bekant börjar världsmästerskapen i Brasilien riktigt snart. Under varje världsmästerskap föds nya stjärnor vars klubbadress blir ett hett diskussionsämne både under och efter dessa mästerskap.

Många av er Premier League fans har säkert sett videon nedan från Carlsberg. Den åskådliggör den berg- och dalbana av känslor som man som åskådare upplever när man följer sitt favoritlag. På övre delen av videon finns också en länk vidare till en svensk Premier League podd där diskussionerna angående övergångar lär gå vilda under sommarens Silly Season.

Dennis, Andy och Jörgen som står bakom podden är inte sportjournalister, utan fotbollsfans och framförallt intresserade av den engelska ligan. Tillsammans diskuterar de Premier League fotbollen på sitt eget sätt, med bestämda åsikter och mycket hjärta. I varje avsnitt försöker de komma överens om en rad i Stryktipset, vilket inte är helt enkelt då alla tre sitter på de ”rätta” svaren. Utöver det synar de matcherna, övergångar och andra händelser som är intressanta ur fansens synvinkel. Allt detta från en nyinstallerad studio med importerad inspelningsutrustning.

 


Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.