Sponsrad Video: Football Manager 2017

Nu har den senaste upplagan av legendariska Football Manager, FM, utkommit för PC, MAC och Linux. Football Manager är en serie managerspel där spelaren tar rollen som tränare för ett fotbollslag.

Faktum är att flera proffstränare i verkliga livet har erkänt att man använt sig av spelet för att förbereda sig inför de utmaningar som tränaryrket medför. Rykten gör även gällande att proffsklubbar använder sig av Football Manager för att kolla upp möjliga förstärkningar till sitt lag, något som kanske inte är så märkligt med tanke på att spelet innehåller data på över 300 000 spelare.

Nytt för Football Manager 2017 är bland annat en förbättrad 3D-matchmotor med över 1500 nya animationer. Dessutom kan man genom så kallad FaceGen technology scanna in sitt eget ansikte och göra så att ens profil blir ännu mer personlig, en ytterligare förbättring från fjolårets version där man främst kunde välja hårfärg och kostym till matchdagen vid valet av profil.

Man har full kontroll över övergångar, vilka som spelar och vilka som sitter på bänken. Man har även total kontroll över taktik, lagsnack och instruktionerna från sidlinjen och kan följa matcherna live i ovan nämnda 3D-matchmotor.

Man får hantera fotbollspressen, lösa spelarproblem och göra allt detta under styrelsens vakande ögon. Liksom tidigare bidrar presskonferanserna med dess varierande frågor till managerns intressanta vardag. En ytterligare sak som kan bidra till öka pressen på en som manager är att fansen och media även har ett ökat inflytande i ny så kallad Social Feed som tillkommit till spelet. Genom denna egenskap byggs stora nyheter upp och ifall man inte lever upp till fansens förväntningar lär man snart veta om det via denna kanal.

Enligt utgivarna är Football Manager 2017 det mest realistiska och uppslukande fotbollsmanagerspelet någonsin. Kolla in trailern nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *