Sponsrad Video: Frank by Frank

Först revolutionerade Frank telekomindustrin. Nu är det modevärldens tur.

Vi känner alla till Franks kunskaper inom telekomindustrin. Lagom till mode- och klädesindustrins stora dag, Black Friday, ger sig Frank nu även in i modebranschen. Med sedvanligt självförtroende tar han sig an utmaningarna och visar var skåpet skall stå.

Videon nedan är en del i Tele2:s större kampanjsatsning Var alltid först med det senaste, som går ut på att man skall kunna byta mobil så ofta man själv vill och således alltså alltid vara först med det senaste gällande mobiler.  När tiden gått ut lämnar man in den till Tele2 och kan skaffa en ny. Den gamla mobilen ges ett andra liv genom att den får en ny ägare, delar återanvänds eller materialet återvinns. Man väljer själv om man vill ha den i 6, 12 eller 24 månader.

Under Black Friday får man dessutom 50% på Sonys Z5-serie om man väljer att lämna in den om 6, 12 eller 24 månader. Starten för kampanjen var i natt kl 00.01 på tele2.se, men det går även att besöka någon av Tele2:s butiker eller beställa via kundservicen. Black Friday-erbjudandet gäller endast den 27 november 2015.

Nedan kan ni följa med Franks debut som modedesigner.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.