Kroatien: Full of Life

I vår vardag fyller vi ofta våra liv med dagar. Men för att vara lyckliga behöver vi fylla våra dagar med liv. Alla människor behöver mer av det goda i livet: god mat, vackra landskap, en avslappnande miljö, trevliga människor och kärlek. Då får vi energi, inspiration och mening i våra liv.

I den kampanj från Kroatiska Turistrådets som går under namnet Full of life har man tagit fasta på detta och visar upp lite av vad Kroatien har att erbjuda i form av upplevelser, vacker natur, god mat och en miljö perfekt för att umgås i med de personer man älskar och bryr sig om.

Kroatien är ett ungt land och ett land som blivit allt populärare som turistort de senaste åren. Det är inte så märkligt med tanke på allt som erbjuds när man väl är på plats. I ett och samma land kan man både ta del av både storstadslivet och dess atmosfär samt strandlivet om man önskar det.

Städer som Dubrovnik erbjuder gränder, anrika byggnader och ovärderliga kulturskatter, såväl som solsäkra stränder och kristallklart vatten. Om man önskar segla kan man uppleva Adriatiska havet på egen hand genom att hyra en segelbåt och dra till sjöss.

Makarskas Riviera är ett resmål för den som söker sol och bad med dess långa vita stränder vid foten av mäktiga berg. Split erbjuder en storstadspuls, med bland annat shopping, caféer i gamla stan och nattliv. Vill man få en känsla av Rom är staden Pula ett bra alternativ med dess mäktiga amfiteater och vackra skärgård.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *