Sponsrad Video: HBO – Fear The Walking Dead

Fjolårets succé och följeserie till The Walking Dead fortsätter med nya avsnitt. På måndag 22 augusti har nämligen säsong 2 premiär i Sverige på HBO Nordic.

Fear the Walking Dead är en amerikansk TV-serie skapad av Robert Kirkman and Dave Erickson. Första säsongen i serien hade premiär i USA på kanalen AMC den 23 augusti 2015 och premiär i Sverige den 24 augusti 2015 på HBO Nordic. Serien utspelar sig i början av zombieapokalypsen i Los Angeles.

Fear the Walking Dead är en avskalad dramaserie i samma värld som The Walking Dead där vi får följa en trasig familj under upptakten av de odödas apokalyps. I en stad full av människor på jakt efter sina drömmar och på flykt undan sina hemligheter och sitt förflutna, hotar en mystisk farsot att rasera den lilla stabilitet som studievägledaren Madison Clark och engelskläraren Travis Manawa har lyckats skapa.

De vardagsproblem som uppstår i mötet mellan två familjer där barnen präglas av bitterhet, verklighetsflykt och missbruk, får stå tillbaka när samhället börjar falla samman. Det är en obeveklig evolution där endast de starkaste överlever, och vår dysfunktionella familj måste antingen börja om på nytt eller bejaka sina mörkare sidor.

Vi följer en grupp människor i deras sökande efter säkerhet. Världen blir bara mer och mer ogästvänlig och faror lurar runt varje hörn. Medan oron bland medborgarna växer fortsätter de odöda att ta över Los Angeles, det finns ingen tillflyktsort i sikte.

Kolla in videon nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *