Sponsrad Video: Henke Lundqvist blir rejält överraskad i sin senaste schamporeklam – Släkten är värst när Henke får konkurrens

Som ni säkert alla känner till har hockeystjärnan Henrik Lundqvist redan en längre tid varit Head & Shoulders ansikte utåt. En roll som han axlat med bravur, både tack vare sitt hårsvall och sin självklara karisma. Faktum är att det redan hunnit gå 5 år sedan ”Henke” påbörjade sitt samarbete med schampomärket.

Det som jag och kanske flera andra med mig funderat över är varför hans tvillingbror Joel, även han hockeyspelare, aldrig varit speciellt framträdande i reklamsammanhang. Speciellt eftersom han åtminstone till det yttre är närmast identisk sin tvillingbror. Svaret på detta ligger sannolikt i den stjärnstatus som den mer namnkunnige Henrik har på andra sidan Atlanten.

En annan sak som man kan fundera på är hur lockad hans mindre kända tvillingbror är på att ibland iklä sig rollen som världsstjärna och ta över t.ex. några av sin brors reklamuppdrag, som vid det här laget börjar vara rätt många. Och hur skulle Henrik reagera ifall han utmanades i sitt ambassadörskap av sin egen tvillingbror? Skulle syskonkärleken bestå eller skulle samma tävlingsinstinkt som de uppvisar på hockeyplanen komma fram?

Det får vi svaret på i en ny reklamvideo som producerats av Head & Shoulders där Henke kliver in i filmstudion för att som vanligt axla rollen som shampostjärna, bara för att till sin stora förskräckelse finna att rollen övertagits av en annan… nämligen sin egen tvillingbror. Nu börjar matchen om vilken Lundqvist som får representera schampomärket.

Trots brödrafighten i reklamfilmen, var det raka motsatsen i det verkliga livet när rollerna skulle besättas. Henrik avstod nämligen en del av sitt arvode för att Head & Shoulders skulle kunna betala för Joels medverkan i reklamfilmen.

Trots detta är det mycket rofyllt se gårdagens matchhjälte ”in action” även på annat håll än i rinken. Dagar som dessa kan man väl knappast få för mycket av denna fantastiska målvakt.

Kolla in syskonkampen i videon nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *