Sponsrad Video: Hitta jobbet hos Manpower

Vi lever idag i en allt mer sammankopplad och global värld. Att företag som har en bred mångfald blir mer framgångsrika är kanske inte så överraskande för någon med tanke på den snabba utvecklingen i vår omvärld.

En av de senaste undersökningarna som visar på det positiva sambandet mellan mångfald och framgång är framtagen av McKinsey och det är från den undersökningen som Manpower hämtat de påståenden som finns med i deras senaste kampanj som visas i filmklippet nedan.

Ungefär samma sak kom fram i undersökningen Manpower Work Life som gjordes år 2014. Enligt denna ansåg hela 80 % av de tillfrågade att ett mångfaldsfokus vid rekryteringar framförallt breddar kompetensen i organisationen, men även att detta fokus gör det lättare att förstå nya målgrupper och marknader. Som det tredje viktigaste i undersökningen angavs att man genom ett mångfaldsfokus har lättare att hitta svåråtkomlig kompetens.

En viktig del i att få fram mångfalden på arbetsplatserna handlar om att se människan och deras kunnande – inte kvinnor eller män, invandrare eller svenskar, unga eller gamla. Det enda viktiga skall vara vem du är, och vad du kan.

Manpower är en av Sveriges största arbetsgivare, med frågor kring jobb och arbetsmarknad som specialitet. I deras nya kampanj lyfter de alltså fram mångfalden och jämställdheten som en framgångsfaktor för företag och dess andel i att skapa förändring. För att se till hjälpa människor kommer in i och vidare på arbetsmarknaden och förändrar sina liv till det bättre.

Kolla in kampanjen nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *