Sponsrad Video: ICA reklamfilm 2016 v.23 – Soffexperterna

Ingen har väl missat att fotbolls-EM drar igång på fredag, med Sveriges första match på måndag 13 juni mot Irland. I samband detta inleder ICA som sponsor till herrlaget i fotboll ett nytt projekt för mångfald inom fotbollen som ger Svenska Fotbollsförbundets medlemsföreningar möjlighet att ansöka om ekonomiskt stöd för sitt arbete med nyanlända, integration och även jämställdhet och hbtq-frågor. Projektet kallas ”Alla är olika – olika är bra”.

Projektet Alla är olika – olika är bra sker tack vare ett samarbete mellan ICA, Svenska Spel och landslagsspelarna. Projektet påbörjades redan 2015, men har alltså nu intensifierats.

Fotbollen är en viktig och positiv del i det svenska samhället. Fotboll och föreningar främjar god folkhälsa, ungdomsverksamhet, integration och jämställdhet. Det är en sport av glädje. Ett av svensk fotbolls strategiska mål 2013-2017 är att verka för integration och att göra det möjligt för vem som helst i Sverige att, oavsett bakgrund och härkomst, delta i sporten.

Nu när fotbolls-EM alltså rullar igång samlas såklart Stigs personal framför TV:n. Det verkar som att de har en del att lära landslaget, på samma sätt som landslaget har en del åsikter om ICA-Stig och kompani.

Kolla in ICA:s reklamfilm nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *