Sponsrad Video: Idéer på väg: Staden

Vilka tankar och idéer kan dyka upp längs vägen under en bilfärd? Volkswagen Sverige bjöd in fyra personer till en tur i nya Tiguan och bad dem diskutera hur staden kan utformas och utvecklas för att vi på ett bättre sätt ska kunna leva och arbeta i den.

Tiguan har förutom fyrhjulsdriften 4MOTION även ovanligt många tekniska lösningar som standard vilket har gett upphov till kampanjtemat ”Idéer på väg”.

Förutom filmer, utomhusreklam och annonser som visar upp den nya bilen har Volkswagen också arbetat fram content i form av ett antal vodcasts och podcasts. Dessa utgår från tesen att du får nya intryck när du rör dig framåt vilket ger upphov till nya tankar och idéer, och att det är lättare att samarbeta när man sitter bredvid varandra istället för mittemot varandra med ett mötesbord emellan sig.

Volkswagen bjöd in ett antal intressanta personer med olika bakgrund i tre nya Tiguan och gav varje bil ett speciellt ämne att diskutera kring: Staden, Undret och Tiden.

I Staden-bilen handlar det alltså om hur staden kan utformas och utvecklas för att vi på ett bättre sätt ska kunna leva och arbeta i den. Medverkande i första avsnittet: Mark Isitt, arkitekturjournalist. Charlotte Karlsson, grundare av runday.se. Fredrik Lindberg, VD på Glommen & Lindberg. Karolina Keyzer, arkitekt och f.d. stadsarkitekt.

Kolla in videon nedan:

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *