Sponsrad Video: Jureskog – New York

Satsningen på gourmetburgare på McDonald’s fortsätter och nu tillsammans med kocken Johan Jureskog. Johan Jureskog är mästerkock, krögare, burgerlover och TV-profil och driver idag två av Stockholms mest uppskattade restauranger; Rolfs Kök och AG i Stockholm. Jureskog har med Svenska Kocklandslaget vunnit både VM och OS i matlagning. Han har dessutom kammat hem flertalet priser på egen hand som t.ex. Gastronomiska Akademiens guldmedalj.

Tillsammans med McDonald’s Food Team har Jureskog smakat och testat sig fram till tre nya och unika gourmetburgare med tydliga smakprofiler. Inspirationen till de nya gourmetburgarna har Jureskog hämtat från USA, där han gjort en roadtrip för att hitta världens bästa burgare. Några av de nya ingredienserna och smakerna i de tre burgarna på McDonald’s är majonnäs med tryffelsmak och osten Svarta Sara. Andra ingredienser är ett briocheliknande bröd och en rökig men söt BBQ-sås. Ytterligare en ny ingrediens är Jureskogs egen ketchup, med en skvätt Tabasco Sauce och en nypa pepparrot.

Totalt har 10 nya ingredienser använts för burgarna som kommer att finnas på menyn 12 april-13 juni; Jureskog New York, Jureskog Texas och Jureskog Signature.

Först ut är en New York-inspirerad skönhet; en ambitiös men enkel burgare som blandar knaprig rostad lök , söt karamelliserad lök, len majonnäs med smak av tryffel och syrlig picklad gurka. Släng in 226 g 100 % nötkött uppdelat på två kött och lagrad cheddar mellan Jureskogs favoritbröd – det som är till Cheeseburgaren fast i större version – så får du denna grymma burgare. Jureskog New York finn på menyn 12 april – 2 maj! #JureskogPåDonken

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *