Sponsrad Video: Låna inte till vad som helst. Satsa på det som betyder något. För dig.

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Alla har vi något som ligger oss extra varmt om hjärtat. Saker, drömmar eller idéer som betyder lite mer än allt annat. Stora som små. Även om pengar inte är allt så kan det ge en möjligheten att förverkliga det man vill. När man vill. Oavsett om du bara vill ha en roligare vardag eller samla minnen för livet. Make it happen.

Som bekant börjar det mesta från själva tanken, en dröm och en längtan efter något. Den som inte har något att längta eller sikta mot saknar ofta det rätta drivet att uppnå något i sitt liv. Oftast är det dock pengar som är det som står mellan en själv och drömmarna.

Förra veckan skrev jag om en undersökning som visade att den åldersgrupp som i dagens samhällsdebatt benämns ”Millennials”, alltså människor födda mellan tidigt 1980-tal och tidigt 2000-tal lägger allt större vikt vid upplevelser snarare än materiella ting. Det verkar också som att detta fenomen spridit sig till de äldre generationerna och som att allt fler nu väljer upplevelser framför det materiella.

Undersökningen visade samtidigt att ”Millennials” eller ”Generation Y” som åldersgruppen även kallas, har mindre besparingar än tidigare generationer och att detta inte heller verkar bekymra dessa personer nämnvärt. Man lever helt enkelt mer för dagen än vad man tidigare gjort.

Oavsett vilken ens drömmar handlar om, materiella eller upplevelser har vi alla olika förutsättningar att uppnå dessa utifrån vår finansiella situation. Det optimala är naturligtvis att ha besparingar att ta till i dessa situationer, men de flesta befinner sig någon gång i livet i situationer där man helt enkelt måste låna för att försnabba processen. Då är det bra att det finns för vissa livssituationer finns möjligheten att finansiera dessa drömmar på alternativa sätt. Man väljer själv vad som är viktigt att prioritera i sitt liv och vad som betyder något för just en själv.

Kolla in videon nedan för inspiration.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *