Sponsrad video: LIVET HAR FÖRBERETT DIG FÖR FÏNLEY®

FÏNLEY är en alkoholfri dryck framtagen för att möta utvecklade smaklökar och mogna smakpreferenser, med mindre sötma och mer framträdande syrliga och bittra smaker. Den nya drycken har få kalorier (20kcal/100ml), inga tillsatta konserveringsmedel, innehåller fruktjuice och är lätt kolsyrad med fina bubblor. FÏNLEY lanseras i smakerna Citron & fläder, Grapefrukt & blodapelsin och Apelsin & tranbär.

Det unika med FÏNLEY är dess vuxna karaktär – sofistikerade och unika smaker, lågt kaloriinnehåll och delikata bubblor. The Coca-Cola Company har lett utvecklingen av FÏNLEY från sitt utvecklingscenter i Bryssel. Under utvecklingen har produkterna testats noga tillsammans med konsumenter i både Frankrike och Belgien, där drycken funnits sedan 2014. Som tredje marknad i världen lanseras nu drycken i Sverige för att möta en växande efterfrågan.

När FÏNLEY lanserades i Sverige så valde de att skapa en unik upplevelse för sina konsumenter. De tog sig till Stureplan och skapade den största dryckesautomaten som någonsin skådats.

Spela videon för att se vad som händer!

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.