Lufthansas nya, varma och soliga vinterdestinationer

Se hur hösten blir Lufthansas sommarröst. Med hjälp av en professionell arborist, 100% miljövänliga produkter och hösten – så avslöjades Lufthansas nya soldestinationer på ett annorlunda och förvånansvärt naturligt sätt.

Under november förra året lyste solen med sin frånvaro i Stockholm. Stockholmsborna fick exempelvis endast två timmar sol och många svenskar väljer att resa till varmare breddgrader under det mörka vinterhalvåret.

Lufthansas nya kampanj utgår just från just det faktum att solen i princip aldrig lyser i Sverige under November – och att nästan alla svenskar då börjar småklaga över att vi är tvungna att genomlida årets mörka period ännu en gång. Och när börjar vi egentligen klaga över mörkret? Jo, det är ju när löven börjar falla från träden – det är startskottet på hösten.

Över 1 000 löv märktes under hösten i två olika parker i Stockholmsområdet med hjälp av den professionella arboristen Erik Roos. Löven märktes med de olika destinationerna och budskap om att Lufthansa erbjuder soligare alternativ om önskan finns att fly mörkret.

När kylan kom, föll löven till marken och människor som passerade fick Lufthansas budskap levererat på ett väldigt annorlunda sätt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *