Sponsrad Video: MTV – Ridiculousness Sverige

För närmare tio år sedan blev samtliga av MTV:s svenska egenproduktioner nedlagda och sedan dess har det varit tyst. Men nu är kanalen tillbaka igen med ett program specialutformat för den svenska marknaden när programmet ”Ridiculousness” får en svensk version.

Programmet är baserat på den amerikanska föregångaren med samma namn med skateboardåkaren Rob Dyrdek som programledare. Den svenska versionen har Erik Ekstrand som programledare från duon Erik och Mackan, Toni Prince (”Let’s dance”, ”Språk för alla”) och Arantxa Álvarez (”Morgonpasset i P3”, ”Idol extra”). Precis som i den amerikanska versionen är den svenska en blandning mellan en talkshow och ”America’s funniest home videos”.

Med kända gäster som Ace Wilder, Martin Mutumba, Ellen BergströmDaniel Paris och Vlad Reiser i studion bjuds tittarna på klipp som MTV beskriver som galna, roliga och ibland obehagliga.

Totalt kommer 15 avsnitt att visas under hösten, varav ett är ett så kallat ”best off”-avsnitt. Lanseringen är en del av MTV:s 35-årsjubileum. Programmet sänds söndagar klockan 22:00 på MTV.

Kolla in trailern på videon nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *