Sponsrad Video: Norwegian – Love is in the Air

Norwegian har öppnat direktlinjer till Las Vegas, staden som kanske mest är känd som ett spelmecka med sina lyxiga casinon. Något annat Las Vegas är känt för är spontanbröllop – och mest känt är The Little White Chapel där listan på kändisar som gift sig kan göras hur lång som helst…. Frank Sinatra och Mia Farrow, Bruce Willis och Demi Moore, Britney Spears, Michael Jordan, Joan Collins, Paul Newman, Sarah Michelle Gellar och Rita Hayworth är bara några av dem.

För att fira både kärleken och den nya direktlinjen till Las Vegas flyttade Norwegian The Little White Chapel till Gallerian i Stockholm, och utmanade lördagsshoppande par att gifta sig direkt på plats. Totalt var det fem modiga par som antog utmaningen och blev vigda av Elvis på livelänk från kapellet.

Efter vigseln flögs de till Las Vegas för en överdådig bröllopsresa med helikoptertur i Grand Canyon, lyxigt boende, gourmetmat och underhållning. Lagom till Alla hjärtans dag släppte Norwegian filmen från eventet, för att inspirera fler att ta steget och säga ”ja” och kanske till och med göra det i Las Vegas?

Kolla själva in händelseförloppet i videon nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.