Sponsrad Video: Nya internetbanken beta

Nya internetbanken beta är första steget på en resa med målet att göra det smidigare och enklare för dig som privatkund att göra dina bankärenden digitalt.

Vad betyder beta?

Första versionen av nya internetbanken är en betaversion för privatkunder. Det innebär att Swedbank bygger på med fler funktioner och mer innehåll samtidigt som du och andra kunder använder tjänsten.

Vad är nytt?

Nya internetbanken beta bygger på responsiv design som innebär att innehållet anpassas efter den skärmstorlek du använder och du använder den lika enkelt på mobilen, surfplattan och datorn.

Du kommer att känna igen de flesta tjänsterna från dagens internetbank fast nya internetbanken beta har ett modernare utseende och är enklare utformad. Du kan när som helst växla mellan internetbanken beta och dagens internetbank i inloggat läge.

Nya funktioner kommer kontinuerligt i internetbanken beta med från start finns Utgiftskollen (som tidigare endast har funnits i mobilbanken). I mars kommer möjligheten att omsätta eller binda ränta till sitt bolån.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *