Sponsrad Video: Southpark Säsong 4

Ikväll kl. 22:15 har den 20:e säsongen av den provocerande tecknade TV-serien South Park svensk premiär på Comedy Central. Sedan 1997 har serien med de fyra killarna från Colorado underhållit och chockat tv-tittare över hela världen. South Park är känd över hela världen för sin grova humor, massor av svordomar och samhällskritik. Den nya säsongen lär inte bli något undantag. 

South Park är en amerikansk animerad TV-serie som alltså sändes för första gången år 1997. Serien handlar om ett gäng 9-10 åriga pojkar och deras liv i den lilla fiktiva amerikanska staden South Park i Colorado. Serien, som varit mycket framgångsrik inte bara i USA utan också internationellt, skapades av Trey Parker och Matt Stone, som också gör de flesta av rösterna. South Park är den serie som har vistas under längst tid någonsin på Comedy Central.

Inför säsongspremiären har Comedy Central släppt lite fakta som visar seriens genomslagskraft under seriens 20 år. Förutom att översättas till 30 språk och visas i 130 länder har South Park även vunnit fem Emmy Awards och serien har mer än 46 miljoner fans på Facebook. Inte mindre än 1714 olika karaktärer har visats, 200 slagsmål skett, Stan har spytt 84 gånger och tittarna har fått uppleva 47 av Cartmans toalettbesök.

Varje kväll den här veckan har man på Comedy Central kört vi de bästa South Park-avsnitten för att värma upp inför den nya säsongen. Nedan ett klipp från en av mina favoritsäsonger av South Park, nämligen säsong 4. En säsong som innehåller 17 utmärkta avsnitt, fyllda med den samhällssatir och grova humor som kommit att känneteckna serien. Säsongen kan ses i sin helhet på Comedy Centrals hemsida.

Kolla in klippet från säsong 4 nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *