Sponsrad Video: Spartips 8 – Tacos

Det finns både bättre och sämre sätt att spara. I de flesta fall lönar det sig att åtminstone månadsvis se över sina utgifter och utifrån detta göra upp en plan. Utifrån detta ser man oftast var de så kallade onödiga utgifter gömmer sig. I vissa fall kan dock sparsamheten gå överstyr och det finns faktiskt idéer som inte är värda att förverkliga…

TV-profilerna Erik & Mackan har många tankar kring hur man sparar pengar. Minst hundra av spartipsen tänker de filma och lägga upp på sajten 100spartips.se. Redan nu kan du garva åt några av deras utflippade idéer kring sparandet. Du kan dessutom tävla genom skicka in ditt egna spartips och få det filmat av Erik & Mackan!

En jury bestående av Erik och Mackan samt representanter från ÖoB väljer vinnarna samt vilka tips som ska testas och filmas. Vinnarna belönas med ett presentkort från ÖoB värt 500 kronor.

Här har vi kommit fram till det åttonde spartipset i serien och denna gång handlar det om mat och hur man kan ta vara på de rester som ofta blir över i kylskåpet. Mackan påstår sig nämligen ha hittat det ultimata sättet att ta tillvara på alla rester för att göra en god maträtt.

Kolla in videon nedan och se om det finns några idéer att ta tillvara på i det åttonde spartipset från Erik och Mackan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.