Sponsrad Video: THE HUNTSMAN 3D: WINTER’S WAR

Nu är den snart här, uppföljaren till Snow White and the Huntsman från år 2012. Den 8 april har nämligen The Huntsman: Winter’s War premiär på biosalonger runtom i Sverige. Biljetter till föreställningen släpps 23 mars.

Filmen innebär samtidigt regissörsdebuten för Cedric Nicolas-Troyan, som ansvarade för de visuella effekterna i den första filmen. Inspelningarna började i april ifjol och nu är det alltså premiär för filmen runtom i världen. Även i denna uppföljare återfinns Chris Hemsworth, Charlize Theron, Nick Frost och Sam Claflin i rollerna, medan Emily Blunt, Rob Brydon och Jessica Chastain är nya i sammanhanget.

I denna uppföljare till Snow White and the Huntsman får drottning Ravennas syster Freya höra talas om sin systers öde och samlar sina krigare för att en gång för alla återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin.

De enda som står mellan den till synes oövervinnliga armén och total ödeläggelse är ett par jägmästare som förvisats från riket efter att de brutit mot drottningens viktigaste regel: bli aldrig förälskade.

Kolla in trailern nedan:

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *