Sponsrad Video: Upplev de episka Star Wars™-striderna du alltid drömt om

Nu är årets kanske mest efterlängtade spel snart ute på marknaden. Den 17 november har nämligen Star Wars™ Battlefront™ världspremiär för Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox One. Det handlar om den tredje större lanseringen i Star Wars™ Battlefront™-serien. Den första versionen som utkom år 2004 fick positiva omdömen och sålde bra. Även den andra delen Star Wars: Battlefront II som utkom 2005 blev en framgång både bland kritiker och kommersiellt.

Det är alltså inte utan orsak förväntningarna är höga på den version som kommer ut på marknaden om mindre än två veckor. För att göra det ännu bättre för alla Star Wars-fans har dessutom den sjunde delen i filmsagan, Star Wars Episode VII: The Force Awakens, premiär 16 december.

Men redan nu kan man alltså uppleva den spänning och de miljöer som Star Wars blivit känt för i spelmiljö och bygga upp stämningen inför filmpremiären. Känn de hotfulla vibrationerna från en AT-AT som närmar sig på Hoths frusna tundra. Hör skotten från rebellstyrkornas blasters medan Imperiets speederbikes susar genom Endors skogar. Intensiva luftstrider mellan X-Wings och TIE-fighters som fyller himlen. Låt dig ryckas med i de episka Star Wars™-strider du alltid drömt om och skapa dina egna heroiska ögonblick i Star Wars™ Battlefront™.

Strid för Rebellerna eller Imperiet i olika multiplayer-matcher för upp till 40 spelare eller i spännande utmaningar inspirerade av filmerna som kan spelas ensam, i split-screen eller online co-op. Star Wars Battlefront kombinerar storslagen action med visuella återskapningar från några av de mest ikoniska planeterna, vapnen, karaktärerna och fordonen som finns i Star Wars universum – allt ackompanjerat av ljudeffekter från filmerna. Allt för att ge Star Wars-fans den ultimata, mest autentiska och inlevelsefulla upplevelse de drömt om.

Ta en titt på den officiella trailern för spelet nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.