Sponsrad Video: Volkswagen – Touareg

Volkswagen Touareg är en av världens mest sålda SUV i premiumklassen. Touareg är en fyrhjulsdriven bilmodell från Volkswagen som lanserades 2002. Modellen som utvecklades i samarbete med Porsche har terrängegenskaper och var Volkswagens första modell i SUV-klassen.

Namnet Touareg kommer från tuaregerna, ett afrikanskt folk som traditionellt levt som nomader i Saharaöknen. Systermodellen från Porsche heter Cayenne. Volkswagen tävlar i Dakarrallyt med en bil som liknar en vanlig VW Touareg.

Touareg är en avancerad terrängbil, med en kraftfull design som speglar terrängegenskaperna. 4MOTION fyrhjulsdrift och optimalt väggrepp ger trygghet och framkomlighet på alla underlag. Tillsammans med flera ledande innovationer klarar Touareg de flesta utmaningar, som forcering av halvmeterdjupa vattendrag och branta vinklar utan problem.

Oavsett om man befinner sig i stad eller i terräng har man koll på omgivningen tack vare Area View med sina kameror runt bilen. Med Front Assist nödbromsar Touareg automatiskt för att undvika krockar och systemen Lane Assist och Side Assist håller koll på både vägbana och döda vinkeln åt dig.

Det är en robust lyxbil som levererar både elegans och pålitlighet. Oavsett om det handlar om äventyr eller vardag, med nya Touareg är man förberedd på allt, överallt.

Kolla in videon nedan.

Detta var ett sponsrat inlägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *